جام جم آنلاین : توکیو بار دیگر خواستار کاهش حضو نظامیان امریکایی در مجمع الجزایر اوکیناوا
شد.
کد خبر: ۵۰۲۲۴
این درخواست در حالی دوباره تکرار می شود که یک کارمند غیرنظامی ارتش امریکا به اتهام هتک حرمت یک زن جوان ژاپنی در اوکیناوا دستگیر شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، یک کارمند غیرنظامی ارتش امریکا به اتهام هتک
حرمت به یک زن جوان ژاپنی در ماه اوت گذشته به دلیل شکایت این زن دستگیر شده است.
این واقعه در حالی رخ می دهد که مردم اوکیناوا هنوز از حادثه سقوط یک بالگرد نظامی امریکایی
در یک خوابگاه محلی دانشگاهی در 13 اوت گذشته که منجر به زخمی شدن 3 نفر شد به شدت خشمگین هستند.
ساکنان جزیره اوکیناوا از سال 1995 میلادی که 3 تفنگدار امریکایی به یک دختربچه 12 ساله
ژاپنی تجاوز کرده بودند ، به شدت از حضور نظامیان امریکایی در این جزیره نفرت دارند. در عین حال ، مساله مالکیت و زمین هایی که در تصرف پایگاه های امریکایی هستند از دیگر عوامل تحریک احساسات ضد امریکایی مردم جزیره به شمار می آیند.
مجمع الجزایر اوکیناوا که در مجاورت سواحل چین و شبه جزیره کره واقع شده از اهمیت استراتژیک فوق العاده ای برخوردار است. این مجمع الجزایر در سال 1945 میلادی توسط امریکا تصرف شدند ، در سال 1972 میلادی امریکا مجمع الجزایر اوکیناوا را به دولت ژاپن بازپس داد اما هنوز دوسوم از 40500 تفنگدار امریکایی که در سراسر ژاپن حضور دارند در مجمع الجزایر اوکیناوا مستقر هستند.