واکنش طارق الهاشمی به صدور حکم اعدام

معاون رئیس‌جمهور عراق در اولین اظهارات خود پس از صدور حکم اعدامش، اعلام کرد این حکم را قبول ندارد چرا که نوری المالکی نخست‌وزیر عراق پشت صدور این حکم قرار دارد.
کد خبر: ۵۰۱۵۸۷

به گزارش ایسنا، طارق الهاشمی، معاون رئیس‌جمهوری عراق دیروز در کنفرانسی مطبوعاتی در آنکارا گفت: من این حکم را به هیچ وجه قبول ندارم چرا که این حکم یک حکم سیاسی است.

معاون رئیس‌جمهوری عراق افزود: من حکمی را که نوری المالکی پشت آن قرار داشته باشد، برای خود افتخار می‌دانم.

وی با اشاره به خشونت‌ها در عراق گفت: نباید به نوری المالکی اجازه داد تا به اقدامات خود در ایجاد تفرقه میان گروه‌های مختلف عراق ادامه دهد.

معاون رئیس‌جمهور عراق گفت: المالکی قدرت را در عراق قبضه کرده است و نمی‌تواند با مخالفان کنار بیاید. دادگاهی در عراق روز یکشنبه الهاشمی را به اتهام دست داشتن در انجام عملیات تروریستی در عراق به اعدام با چوبه دار محکوم کرد.

این حکم مورد استقبال بخش‌هایی از جامعه عراق قرار گرفت. در همین رابطه شورای استان نجف ضمن استقبال از حکم اعدام طارق الهاشمی آن را آغازی برای خروج از تونل طایفه‌ای توصیف کرد.

به گزارش مهر، شیخ فاید الشمری گفت: شورای استان نجف از حکم اعدام علیه الهاشمی استقبال می‌کند بویژه باتوجه به این‌که وی دستانش به خون عراقی‌ها آغشته است.

الهاشمی هم اکنون در ترکیه به سر می‌برد و دیروز نیز با احمد داوود اوغلو وزیر خارجه این کشور دیدار داشت.

منابع ترکیه‌ای می‌گویند وزارت امور خارجه ترکیه اعلام کرده است تحت هیچ شرایطی طارق الهاشمی را به عراق تحویل نخواهد داد.روز یکشنبه همزمان با برگزاری دادگاه غیابی طارق الهاشمی شهرهای عراق شاهد چند عملیات بمب‌گذاری و خرابکاری بود که در آنها دست‌کم 100 نفر کشته و بیش از 400 نفر مجروح شدند. روز گذشته به گزارش فارس، یک پایگاه اینترنتی وابسته به القاعده اعلام کرد این حملات تروریستی در واکنش به محاکمه غیابی طارق الهاشمی معاون اول فراری رئیس‌جمهور عراق صورت گرفته است. اما این خبر از سوی منابع دیگر تائید نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها