خانه‌ تاریخی ریخته‌گران اصفهان تخریب شد

هفته گذشته خانه تاریخی ریخته‌گران استان اصفهان توسط مالک تخریب شد. این در حالی است که اداره میراث‌فرهنگی طی مکاتبه با شهرداری اصفهان خواسته بود از ارائه مجوز تخریب به مالک خودداری کند، ولی نه فقط خانه ‌ریخته‌گران با خاک یکسان شد بلکه خانه ثبتی صیرفیان که در مجاور آن قرار داشت از آسیب مصون نماند.
کد خبر: ۵۰۱۴۹۹

به‌گزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، ناصر طاهری معاون میراث ‌فرهنگی اصفهان در خصوص تخریب خانه ریخته‌گران این طور گفت: با این که خانه صیرفیان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده، اما خانه ریخته‌گران ثبت نشده بود. کریم صیرفیان قصد داشت این خانه را برای توسعه خانه صیرفیان خریداری کند، اما مالک خانه ریخته‌گران بیشتر به‌دنبال نوسازی بود و حاضر به فروش نشد.

وی با تاکید بر این که میراث‌فرهنگی در حال بررسی تخریب خانه ریخته‌گران است ادامه داد: اداره میراث ‌فرهنگی طی مکاتباتی که با شهرداری اصفهان انجام داده بود، تاکید داشت که از صدور مجوز تخریب به مالک ریخته‌گران خودداری کند، اما گویا مالک شخصا اقدام به تخریب کرده و هنوز مشخص نشده مالک با اخذ پروانه دست به چنین اقدامی زده یا خیر.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها