جزئیات بیشتر از احکام 39 متهم پرونده فساد اقتصادی

ناصر سراج، قاضی پرونده فساد بزرگ اقتصادی با اشاره به پایان ابلاغ احکام 39 نفر از متهمان این پرونده گفت: وکلا و متهمان 20 روز پس از ابلاغ حکم فرصت دارند به آن اعتراض کنند و پس از قطعی شدن حکم می‌توان به نام متهمان و میزان محکومیت آنها اشاره کرد.
کد خبر: ۵۰۱۲۷۷

در همین حال به گزارش مهر در این پرونده، مه‌آفرید خسروی، ب.ب مشاور حقوقی مه‌آفرید، الف.ش مدیر مالی شرکت سرمایه‌گذاری امیرمنصور آریا و س. ک رئیس شعبه بانک صادرات گروه ملی فولاد در پرونده فساد مالی بزرگ به اعدام، ردمال و جزای نقدی محکوم شدند.همچنین مه‌آفرید، متهم ردیف اول پرونده به پرداخت یک چهارم عواید حاصل از پولشویی به میزان 25 هزار و 729 میلیون و 800 هزار ریال و پرداخت 28 هزار میلیارد و 554 میلیون ریال به بانک‌ها، معادل کل ال‌سی‌های پرونده محکوم شده است. رئیس دادگاه همچنین س. م رئیس سابق بانک ملی کیش و د. م از متهمان پرونده را به حبس ابد، رد مال و جزای نقدی محکوم کرده است. ط. ن، ع. ر و م. م نیز به 20 سال حبس، رد مال و جزای نقدی محکوم شدند.

همچنین ع. ر به 15 سال حبس و رد مال و پنج نفر دیگر از متهمان نیز به ده سال حبس و رد مال محکوم شدند. 26نفر از متهمان به مجازات رد مال و جزای نقدی، هفت سال زندان و کمتر از آن محکوم شده‌اند.متهمان شاغل در ادارات دولتی نیز به انفصال موقت از کار در ادارات دولتی محکوم شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها