نکته

خداحافظی با طراح و معمار ساختمان جدید مجلس

بیست و ششم آبان 83 بود؛ یعنی تقریبا چهار ماه پس از آغاز به کار مجلس هفتم شورای اسلامی که ساختمان جدید این مجلس افتتاح شد. «هرمی بر بلندای بهارستان» ؛ برخی این عنوان یا تیتر را برای این ساختمان در نظر گرفتند.
کد خبر: ۵۰۰۶۷۳

ساختمانی در مجموعه‌ای تاریخی که جلوه و نمادی از انقلاب مشروطیت تا انقلاب اسلامی را در اذهان مردم زنده می‌کند. این ساختمان 15 هکتاری جدای از فضای رسمی مجلس که در عکس‌ها و گزارش‌های تصویری همه مردم بارها دیده‌اند. دفتر کار نمایندگان، ساختمان کمیسیون‌ها، کتابخانه، موزه، پارکینگ و... را دربر می‌گیرد.

شاید شما هم تعجب کرده باشید که چه شد امروز و در این یادداشت به یاد این ساختمان افتادیم، آن هم زمانی که نه مناسبت تاریخی دارد و نه اتفاق تازه و خاصی در این ساختمان رخ داده است.

روز گذشته خبری در برخی رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر این‌که معمار و طراح این ساختمان یعنی «بهروز احمدی» درگذشته است. این طراح کشورمان در کارنامه کاری و حرفه‌ای خود طراحی موزه قرآن کریم را هم دارد و نزدیک به نیم قرن به معماری و هنر ایران خدمت کرده است.

بهروز احمدی، سال 1344 قدم به دانشگاه تهران گذاشت و سال 53 هم فارغ‌التحصیل شد. او حدود 90 پروژه بزرگ انجام داده است که بیشتر این پروژه‌ها در یاد و خاطر ایرانی‌ها باقی مانده است. از ساختمان مجلس و موزه قرآن که بگذریم او پس از زلزله بم مجتمع ادارات بم را با الهام از ساختمان‌های ارگ بم طراحی کرد.

از دیگر طرح‌های او می‌توان به برج آرمیتاژ پایتخت واقع در خیابان بخارست اشاره کرد که این ساختمان هم با الهام از پستخانه سابق ایران شکل گرفت.

بامداد محمدی / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها