عمو قناد در صحنه تئاتر به کمک زلزله‌زدگان شتافت

گروه نمایش «جمعه به جمعه» به سرپرستی مجید قناد در تالار هنر روی صحنه می‌رود و عواید فروش بلیت این نمایش را به زلزله‌زدگان آذربایجان تقدیم می‌کند. خانه موسیقی نیز کنسرتی برای حمایت از هموطنان زلزله‌زده برپا خواهد کرد.
کد خبر: ۴۹۷۳۵۲

گروه «جمعه به جمعه» این برنامه را که شامل قطعات مختلف نمایشی و مسابقه با اجرای مجید قناد است، شنبه، چهارم شهریور ساعت 18 و 30 دقیقه در تالار هنر برگزار می‌کند.

عواید فروش بلیت‌های این نمایش که حداقل 10 هزار تومان است، برای کمک به زلزله‌زدگان آذربایجان صرف خواهد شد و تماشاگران می‌توانند مبلغی بیش از این را هم پرداخت کنند.

داریوش پیرنیاکان، سخنگوی خانه موسیقی ایران نیز اعلام کرد: بزودی کنسرت‌هایی در زمینه موسیقی سنتی و پاپ در سالن همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود که درآمد حاصل از آن به زلزله‌زدگان آذربایجان اختصاص خواهد یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها