حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سرهنگ یوسف ملکزاده با اعلام این خبر گفت: همزمان با اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و دستگیری افراد شرور و مجرمان متواری، پس از شناسایی یک شرور مسلح فراری و تحت تعقیب، دستگیری وی در دستور کار ویژه ماموران قرار گرفت. وی افزود: متهم به اتهام حمل و نگهداری سلاح گرم غیرمجاز، تیراندازی، اخلال در نظم عمومی، سرقت، تهدید به قتل، حمل موادمخدر و ایجاد رعب و وحشت بین شهروندان از سال 1389 از سوی دستگاههای قضایی و انتظامی تحت تعقیب بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان جهرم ادامه داد: با آغاز تحقیقات پلیس، محلهای تردد این فرد تحت نظر قرار گرفت و پس از اطمینان از حضور وی در یکی از مسیرهای کوهستانی در اطراف جهرم، در یک عملیات غافلگیرانه به همراه پنج نفر از همدستانش دستگیر شد.
سرهنگ ملکزاده گفت: این شرور و همدستانش هنگام دستگیری قصد فرار و درگیری با ماموران را داشتند که پیش از هر اقدامی دستگیر شدند. از این شرور و یکی از همدستانش سه قبضه سلاح جنگی و 216 فشنگ کشف شد. فرمانده انتظامی شهرستان جهرم با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند، خاطرنشان کرد: ایجاد امنیت و آرامش شهروندان از اولویتهای اصلی پلیس این شهرستان است و پلیس به طور قاطع و جدی با برهم زنندگان نظم و آرامش عمومی برخورد خواهد کرد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....