همیشه تیم‌های استقلال و پرسپولیس در ابتدای فصل مشکلاتی دارند، اما با گذشت زمان این مشکلات برطرف می‌شود

مظلومی: اگر لیدر پرورش می‌دادم، پنج سال در استقلال می‌ماندم

سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: اگر دنبال برخی کارها از جمله پرورش لیدر بودم، پنج سال دیگر در استقلال می‌ماندم.
کد خبر: ۴۹۶۳۶۲

پرویز مظلومی که در حاشیه دوازدهمین همایش تجلیل از ورزشکاران جوانمرد و حامیان ملت مظلوم فلسطین با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، درخصوص دلایل ناراحتی‌اش از رسولی‌نژاد به خاطر پرداخت نشدن مطالباتش از سوی باشگاه استقلال تاکید کرد: ما از نیم فصل دوم فصل گذشته با مشکل مالی مواجه شدیم و به همین خاطر صددرصد قرارداد سال دومم را نگرفتم. مسئولان باشگاه استقلال این موضوع را می‌دانند اما توجهی ندارند. چک باشگاه در دست من است و وکیلم می‌گوید برای برگشت زدن آن اقدام کنم ولی بنده اعتقاد دارم این کار درست نیست، زیرا من به عنوان یک استقلالی باید شرایط تیم و باشگاه را درک کنم.

سرمربی پیشین استقلال در مورد عملکرد این تیم در فصل جاری نیز گفت: همیشه تیم‌های استقلال و پرسپولیس در ابتدای فصل مشکلاتی دارند اما با گذشت زمان این مشکلات برطرف می‌شود. امروز شاهد هستیم سرمربی تیم پرسپولیس دیر آمده، هنوز این تیم هماهنگ نیست و مشکلات بسیار تاکتیکی و بدنی در این تیم مشاهده می‌شود اما استقلال از نیمه دوم بازی با ذوب‌آهن بهتر شد، در بازی با مس هم عملکرد خوبی داشت و قطعا در آینده روند روبه رشدی خواهد داشت.وی در مورد این‌که آیا تشویق‌های اعتراض‌آمیز فرهاد مجیدی در ورزشگاه آزادی به تشویق پرویز مظلومی هم خواهد رسید، تاکید کرد: ان‌شاءالله مردم استقلال را تشویق کنند و به سود من شعار ندهند، زیرا خیلی‌ها ناراحت می‌شوند و عکس‌العمل نشان می‌دهند. اگر مظلومی دنبال این کارها بود پنج سال دیگر هم روی نیمکت استقلال می‌نشست. در این سال‌ها نه دنبال حاشیه، نه خط دادن و نه لیدر پرورش دادن بودم، زیرا هر چه خدا بخواهد همان می‌شود.

مظلومی با اشاره به این‌که دلش برای شهرآورد استقلال و پرسپولیس تنگ شده است، گفت: اجازه ندادند پس از پرویز سوبله، چوبله، پوبله هم بشوم! در آن 10 دقیقه پایانی دربی گذشته اتفاقاتی افتاد که دیگر تکرار نمی‌شود. معلوم نشد که چرا آن اتفاق افتاد اما هرچه بود فقط یک اتفاق فوتبالی بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها