تشریح جزئیات جشنواره تئاتر کودک و نوجوان

نمایشنامه‌های «پسری که ترس را پیدا کرد» و «ساداکو» نوشته محمد چرمشیر در بخش ویژه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به صحنه می‌رود.
کد خبر: ۴۹۳۴۶۴

به گزارش مهر، شهرام کرمی دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان درباره آثار شرکت‌کننده در بخش ویژه این دوره از جشنواره گفت: محمد چرمشیر در این دوره از جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همکاری خوبی دارد و دو نمایشنامه «پسری که ترس را پیدا کرد» و «ساداکو» از آثار این نمایشنامه‌نویس ایرانی در بخش ویژه جشنواره اجرا می‌شود.

او ادامه داد: قرار است عباس غفاری و رکسانا مهرافزون این دو اثر نمایشی را با کودکان تولید و اجرا کنند. رویکرد ما امسال در بخش ویژه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان توجه به حوزه آموزش است و آثاری را در این بخش می‌پذیریم که با کودکان و نوجوانان کار شده باشد.

دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تاکید کرد: حضور محمد چرمشیر از نمایشنامه‌نویسان حرفه‌ای و شناخته شده تئاتر کمک بزرگی به اهمیت درام‌نویسی کودک و نوجوان در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان است.

کرمی از حضور قابل توجه نمایشنامه‌نویس شناخته شده تئاتر در بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان خبر داد و گفت: در این بخش نیز هنرمندان مطرحی همچون داوود کیانیان و سیدحسین فدایی حضور دارند.

نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان از هفدهم تا بیست و دوم مهر در همدان برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها