پیوستن بیکاران به جمع معترضان اسپانیا

تظاهرات اعتراضی مردم شهرهای مختلف اسپانیا هر روز گسترده‌تر شده و طیف دیگری از افراد جامعه را با خود همراه می‌کند. آخرین خبرها حاکی از آن است که صدها نفر از مردم اسپانیا در اعتراض به شرایط نابسامان اشتغال در این کشور صدها کیلومتر را از شهرهای مختلف پیاده طی کرده تا به اعتراضات مردم در شهر مادرید بپیوندند.
کد خبر: ۴۹۰۲۳۸

به گزارش ایسنا، بیشتر این افراد ساکنان منطقه شمالی آندلوس هستند. در حالی که میزان بیکاری اسپانیا 25 درصد اعلام شده است، منطقه آندلوس بالاترین میزان بیکاری در این کشور را در اختیار دارد. همچنین مردم کاتالونیا و سایر مناطق اسپانیا نیز به این اعتراضات پیوستند تا وضع وخیم بیکاری در این کشور را با اعتراضات خود نشان دهند. در همین حال نیروهای پلیس و آتش‌نشانان برای مقابله احتمالی با این اعتراضات وارد عمل شده‌اند.

معترضان اسپانیایی پس از برگزاری تظاهرات در خارج از وزارت کار، همراه با نواختن شیپورهای وووزلا، شعار «بیکاران بپاخیزید!» را سر می‌دادند و به سوی میدان بزرگ پوئرتا دل سول رفتند که شاهد تظاهرات گسترده‌ای در چند وقت اخیر بوده است. تانیا فاتورچی، یکی از تظاهرکنندگان در این زمینه گفت:‌ من به تظاهرات مادرید و بارسلونا پیوستم تا به این اوضاع نابسامان اعتراض کنم و کاری درخور خود پیدا کنم. من به اینجا آمده‌ام تا به اقدامات دولت در راستای کاهش هزینه‌ها اعتراض کنم.

این افراد همچنین با خود بنرهایی داشتند که نوشته‌های روی آنها به بازارهایی که وضع مالی اسپانیا را تحت فشار قرار می‌دهند، اعتراض می‌کرد. آنها فریاد می‌زدند: بدهی، برده‌داری مدرن است!دولت اسپانیا در تلاش است تا از کمک‌هایی که پیشتر از کشورهای عضو منطقه یورو به منظور کمک به بانک‌های ورشکسته این کشور درخواست کرده بود، صرف‌نظر کند. این کشور در حال حاضر بین بزرگ‌ترین اقتصادهای کشورهای عضو منطقه یورو، مقام چهارم را دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها