محمد نهاوندیان در گفتوگو با مهر با اشاره به نوسانات نرخ ارز در روزهای گذشته گفت: هماکنون که مشکلات مالی گریبانگیر کشور است، باید شرایطی را فراهم کرد که این مشکلات کمترین آثار را در اقتصاد ایران داشته باشد، این در حالی است که دولت باید برخی محدودیتها را در برخورد بانکها با تولیدکنندگان از میان بردارد.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران تصریح کرد: اگر تنها 5 تا 10 درصد در استفاده از تسهیلات بانکی سوءاستفاده کردهاند، نباید بقیه تجار و فعالان اقتصادی از دریافت خدمات بانکی محروم شوند.
به گفته نهاوندیان، نباید اجازه داد عوارض تحریم در اقتصاد ایران نهادینه شده و توازن اقتصادی را به هم بزند، این در شرایطی است که سالهای متمادی کشور تلاش کرده که ارز تک نرخی را در کشور نهادینه کند، بنابراین نباید به راحتی اجازه داد که ارز چند نرخی در بازار رواج یابد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم