به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، جوان فرانسوی که 22 سال بیشتر ندارد 157 کیلومتر مسیر بین بل فوق و پورآن تروی را سریعتر از بقیه رکاب زد وبه تنهایی از خط پایان گذشت.
سامویل سانچز اسپانیایی یکی از بختهای مسلم کسب مدال طلای المپیک دریک برخورد به زمین خورد و احتمالا بازیهای لندن را نیز از دست خواهد داد. سانچز فاتح المپیک 4 سال پیش در پکن شده بود.
پینو رکابزن جوان فرانسوی که فاتح این روز مسابقات در سوییس شد، بسیار اتفاقی و بدلیل مصدومیت جانسون هم تیمی اش در این دوره توردو فرانس شرکت کرد و با این پیروزی شگفتی آفرید. او بزرگانی چون کدل اوانس استرالیایی و منشوف قزاق را در کوهپایه های آلپ مغلوب کرد.
دوچرخه سواربریتانیایی برادلی ویگانز، هم چنان برترین دوچرخه سوار تور دو فرانس امسال است و کدل اوانس قهرمان سال گذشته در تعقیب اوست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم