حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
«پریسا بیضایی» با اعلام این خبر گفت: کارشناسان موزه فرش در حال تحقیق و پژوهش درباره مناطق بافت فرشهای این موزه، با هدف تکمیل اطلاعات و ارائه آنها در قالب بروشور، کاتالوگ، کتابچه و زیرنویس به بازدیدکنندگان و گردشگران هستند.
وی با اشاره به انجام آخرین بررسیها روی آثار موزه فرش در حدود 20 تا 30 سال پیش، اظهار کرد: همه فرشهای موجود در موزه، زیرنویس و کاتالوگ دارند ولی هر کدام از آنها بهتنهایی بهشکل کامل معرفی نشدهاند؛ به همین دلیل اکنون قصد داریم اطلاعات جامعتر و بهتری را از فرشهای موزه استخراج کنیم و در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم.
وی با اشاره به پایان یافتن کار جمعآوری اطلاعات آثار موزه و در دست ویرایش بودن آنها گفت: تلاش میکنیم تا اواسط مردادماه، مرحله نخست این پروژه را که نصب اطلاعات فرشها در داخل موزه است، به طور کامل انجام دهیم و پس از آن نوبت به انتشار کاتالوگ و بروشورها میرسد.
وی با تاکید بر لزوم بهروز بودن اطلاعات درباره آثار موزه فرش افزود: گاهی اطلاعات جدید بهدست آمده با اطلاعاتی که 20 تا 30 سال پیش درباره یک فرش ارائه میشد یکسان نبود، به همین دلیل به رایزنی، مطالعه و فکر بیشتر درباره آثار و مقایسه آنها نیاز بود. بنابراین این پروژه در قالب یک پروژه داخلی در موزه فرش با هدف بازنگری و ساماندهی آثار موزه اجرایی شد.(میراث آریا)
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....