حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، فرمانده انتظامی تهران بزرگ از آغاز طرح برخورد با خریداران لوازم صوتی مسروقه خودرو خبر داد و گفت: این طرح در ادامه طرح برخورد با مالخران و خریداران قطعات مسروقه خودروها است که از امروز آغاز شده است.
وی افزود: تاکنون بیش از 900 واحد صنفی که در بخش خرید و فروش لوازم صوتی خودرو در شهر تهران فعالیت دارند، شناسایی شده اند و در این تحقیقات مشخص شده است که برخی مالخران و خریداران اموال مسروقه در این میان نفوذ کرده و اقدام به اعمال مجرمانه می کنند که پلیس تهران بزرگ با آنها برخورد خواهد کرد.
این مقام انتظامی اظهارداشت: یکی از موضوعاتی که همیشه در این زمینه مطرح بوده است، خریداری لوازم صوتی و پخش خودروها می باشد که پلیس تهران بزرگ سعی دارد، در برنامه ریزی های انجام شده نظارت و ساماندهی در این بخش را انجام دهد که یکی از اولویت های پلیس آگاهی پایتخت است.
سردار ساجدی نیا با هشدار به شهروندان در هنگام خرید اقلام دست دوم، افزود: حتی الامکان شهروندان سعی کنند از خرید اموال دست دوم خودداری کنند اما در صورتی که مجبور به خرید این دسته از اموال و قطعات شدند، باید چند فاکتور و شاخصه اصلی که پلیس بیان می کند را در نظر بگیرند.
رییس پلیس پایتخت اظهارداشت این شاخصه ها عبارتند از: 1- رویت و دریافت کاغذ خرید مالک پیشین کالا، 2- رویت کپی شناسنامه فروشنده قبلی، 3- رویت کپی کارت ملی فروشنده قبلی، 4- مطابقت بارکد و شماره سریال روی جعبه و خود قطعه و 5- سالم بودن فیزیکی خود قطعه.
وی با اشاره به طرح برخورد با خریداران اموال مسروقه قطعات یدکی خودرو بیان داشت: بیش از 95 درصد از افراد فعال در این صنف مورد بازدید قرار گرفتهاند و تعدادی از آنها پلمپ شدند.
سردار ساجدی نیا از اجرای طرح برخورد با فروشندگان متخلف صنف خریداران و فروشندگان باتری، رینگ و لاستیک خودرو، در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این طرح در مجموعه طرحهای انجام شده کسانی که به فروش اقلام قاچاق کنند با برخورد پلیس روبرو خواهند شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....