متهمان، پسر همسایه مرد بدهکار را اشتباهی ربودند

دو مرد که برای دریافت طلب خود به جای پسر مرد بدهکار، فرزند ده ساله همسایه او را ربوده بودند، از سوی پلیس آگاهی یزد دستگیر شدند و گروگان نجات یافت.
کد خبر: ۴۸۳۴۳۹

به گزارش جام‌جم، بعدازظهر 28 خرداد پسر ده ساله‌ای به نام محمدحسین برای بازی با پسران همسایه از خانه خارج شد اما دیگر برنگشت.

در پی غیبت طولانی پسر خردسال، خانواده‌اش سراغ او را از همسایه‌ها گرفتند ولی همگی اظهار بی‌اطلاعی کردند.

به این ترتیب پدرکودک وقتی موفق به یافتن پسرش نشد، با حضور در اداره پلیس آگاهی استان یزد، گم شدن فرزندش را خبرداد و در خواست کمک کرد.

ساعاتی بعد از شروع تحقیقات، شاکی دوباره به مرکز پلیس مراجعه و عنوان کرد پسر خردسالم را ربوده‌اند.

وی در این باره به پلیس گفت: مرد غریبه‌ای در تماس تلفنی ادعا کرد به جای فرزند همسایه‌مان به اشتباه پسر مرا ربوده و تهدید کرد اگر همسایه‌مان بدهی‌اش را نپردازد، فرزند مرا تحویل نمی‌دهد.

با اطلاعات به دست آمده، تحقیقات پلیس وارد مرحله جدیدی شد.

نجات گروگان 10 ساله

به این ترتیب ماموران جستجوی گسترده‌ای را برای آزادی این گروگان و دستگیری آدم‌ربا‌ها آغاز کردند تا این که دو روز پیش مخفیگاه آدم‌ربا‌ها را در خانه‌ای در جنوب شهر شناسایی کردند.

ماموران پس از محاصره محل، با هماهنگی قضایی وارد خانه آدم‌ربا‌ها شدند و گروگان ده ساله را نجات داده و دو مرد را در این رابطه دستگیر کردند.

آدم‌ربایی اشتباهی

متهمان در بازجویی پلیسی گفتند از مردی مبلغی پول طلب داشته و وقتی موفق به دریافت طلبشان نشده‌اند، تصمیم به ربودن فرزند او گرفته‌اند. بنابراین روز حادثه با دیدن پسر خردسالی در محله، به گمان این که او فرزند مرد بدهکار است، وی را ربوده و زندانی کرده‌اند.

در ادامه معلوم شد، آنها وقتی متوجه شده‌اند والدین کودک ربوده شده، فرد دیگری بوده و پسر خردسال را به اشتباه ربوده‌اند، از پدر کودک، در قبال آزادی فرزندش می‌خواهند همسایه‌شان را وادار به پرداخت بدهی‌اش کند.

بنابراین گزارش، متهمان با قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی برای شناسایی و دستگیری همدستان احتمالی آنها ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها