ثبت‌نام 17 هزار نفر متقاضی مسکن مهر «پردیس» در هفته نخست

قائم‌مقام شرکت عمران شهر پردیس در حومه تهران اعلام کرد: تعداد ثبت‌نام‌کنندگان مسکن مهر پردیس در 6 روز نخست ثبت‌نام در دفاتر پست به 17 هزار و 500 نفر رسیده است.
کد خبر: ۴۸۰۳۶۱

به گزارش جام‌جم، حدود یک هفته از آغاز ثبت‌نام متقاضیان مسکن مهر در شهر جدید پردیس می‌گذرد؛ روزهایی که دفاتر پست تعیین شده تهران هر روز شاهد حضور افراد بی‌شماری در صف‌های طولانی برای ثبت‌نام بوده است . دولت برای پاسخگویی به نیاز مسکن تهرانی‌ها ساخت 80 هزار واحد مسکونی را در شهر جدید پردیس در دستور کار قرار داده که در مرحله اول برای 40 هزار واحد مسکونی ثبت‌نام صورت می‌گیرد. قرار است واحد‌ها طی 18 ماه تحویل متقاضیان داده شود و بنا به متراژ خانه‌ها، آورده افراد 15 تا 30 میلیون تومان خواهد بود که به مرور دریافت خواهد شد. بر این اساس، رقم اولین واریزی 5 میلیون تومان تعیین شده است. براساس شرایط اعلام شده پس از تایید افراد تنها کسانی در مسکن مهر باقی خواهند ماند که سهم آورده خود را بموقع واریز کنند.

حسین رادمحمدی، قائم‌مقام شرکت عمران شهر پردیس در پاسخ به این سوال که مردم چه زمان باید 5 میلیون سهم آورده خود را در مرحله اول بپردازند، به جام‌جم گفت: با اتمام ثبت‌نام‌ها و تکمیل مدارک باید استعلام‌های لازم در مورد مستاجر بودن متقاضیان صورت گیرد و پس از چک کردن فرم (ج) متقاضیان، در صورت واجدشرایط بودن، تایید آنها اعلام و پس از افتتاح شماره حساب باید در مرحله اول 5 میلیون تومان پرداخت کنند.

وی در مورد فرآیند بررسی و این‌که مردم تا چه زمان فرصت دارند مبلغ اولیه را تهیه کنند، اظهار کرد: بخشی از کار بستگی به حرکت خود ما و بخشی نیز بستگی به سرعت عمل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دارد، در واقع براساس استعلامی که صورت می‌گیرد این سازمان باید وضعیت ثبت‌نام‌کنندگان را از لحاظ فاقدملک بودن مشخص کند.به گفته قائم‌مقام شرکت عمران شهر پردیس، افرادی که در جاهای دیگری ثبت‌نام کرده باشند، حتی اگر از آن مکان هم انصراف داده باشند مشمول ثبت‌نام در شهر جدید پردیس نمی‌شوند.

وی گفت: اولویت‌ها براساس تاریخ ثبت‌نام و واریزی‌ها خواهد بود، ولی اگر متقاضیان آورده خود را در تاریخ اعلام شده بموقع پرداخت کنند در انتخاب واحدها اولویت دارند.

رادمحمدی گفت: متقاضیان مسکن مهر پردیس با آورده ۱۵ تا 30 میلیون تومان ظرف ۱۸ماه صاحب مسکن می‌شوند و حداقل پرداخت در مرحله اول 5 میلیون تومان است، اما اگر مبالغ بیشتری واریز شود، افراد در انتخاب واحد اولویت خواهند داشت.قائم‌مقام شرکت عمران شهر جدید پردیس تصریح کرد: این واحدهای مسکونی مهر برای دهک‌های مختلف جامعه برنامه‌ریزی شده که متشکل از واحدهای یک خوابه، دو خوابه، سه خوابه، آپارتمان‌های سه طبقه 6 واحدی، 4 طبقه 8 واحدی و آپارتمان‌های 5 طبقه 10 واحدی برای اقشار متوسط جامعه است.

وی در پاسخ به این سوال که اگر مردم هنگام ارائه مدارک فقط کپی مدارک را بدون سی‌دی اسکن شده ارائه دهند مشکلی در ثبت‌نام ایجاد خواهد شد، گفت: در واقع ارائه سی‌دی برای تسریع در کار است و براساس قراردادی که با اداره پست بسته شده، آنها ملزم به تهیه سی‌دی و ضمیمه آن به مدارک هستند و اگر مردم آن را تهیه نکرده باشند، این کار باید توسط اداره پست صورت گیرد.

رادمحمدی در پاسخ به این سوال که زنان خودسرپرست باید چه مدارکی برای ثبت‌نام ارائه دهند، گفت: زنان مجرد خودسرپرست باید بیش از 35 سال سن داشته باشند و مدارکی که اعلام شده مشمول آنها می‌شود، اما اگر زن خودسرپرستی مطلقه باشد و حضانت بچه‌ای را به‌عهده داشته باشد، شرط سنی ندارد و تنها باید مدارکی که شرایط او را تایید می‌کند، ارائه دهد.قائم‌مقام شرکت عمران شهر جدید پردیس در پاسخ به این سوال که آیا در پروژه تعریف شده، واگذاری به صورت خودمالکی هم خواهد بود، گفت: در فرم‌هایی که طراحی کردیم 2 گزینه 99 ساله و خودمالکی مشخص شده که براساس درخواست مردم و تقاضاهایی که برای خودمالکی خواهد بود، واحد‌ها را تعریف خواهیم کرد و قیمت زمین نیز با توجه به تعداد واحد‌ها محاسبه خواهد شد.

به گفته وی، ثبت‌نام از مردم تا زمان پر شدن سقف 40 هزار واحد مسکن مهر شهر پردیس در دفاتر پستی ادامه خواهد داشت.

سیما رادمنش ‌/‌ گروه اقتصاد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها