به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 16 'فرهاد بزرگی' رییس ستاد بحران منطقه در حاشیه این مانور گفت: هدف از برگزاری این مانور آمادگی سازمان های امدادی، هماهنگی سازمانهای عضو مدیریت بحران و شرکتهای گاز استانی معین،هنگام رخ دادن بحرانهای طبیعی است.
وی افزود: مناطق 22 گانه شهرداری تهران به 11 منطقه گازی تقسیم شده که مانور تخصصی- عملیاتی گاز در این 11 منطقه برگزار شده است.
بزرگی در ادامه با بیان این که، استان تهران دارای چهار گسل مهم است، افزود: طبق هماهنگی به عمل آمده با سازمان هایی که در اجرای این مانور همکاری داشتند و همچنین تحقیقات انجام شده، تمام پیش نیازهایی که بتوان در یک مانور واقعی به نمایش گذاشته شود را پیش بینی کرده بودیم.
وی افزود: این مانور با دستورمرکز با پیش فرض زلزله ای در مقیاس 7 ریشتر که منجر به ایجاد انفجار ایستگاه تقلیل فشار شد، آغاز و بلافاصله کمیته تخصصی ستاد بحران منطقه 16 تشکیل شد.
رئیس ستاد بحران شهرداری منطقه 16 در ادامه افزود: بر این اساس اعضای ستاد مدیریت بحران از جمله شرکت های گاز، آبفا، برق، مخابرات، آتش نشانی، هلال احمر، اورژانس و نیروی انتظامی براساس سناریوی طراحی شده وظایف خود را انجام داده و بحران فرضی به وجود آمده در این منطقه از تهران را رصد و فرماندهی کردند.
وی اقدامات انجام شده را مهارآتش ناشی از انفجار، امداد و نجات، اسکان، درمان سراپایی و اعزام به بیمارستان ذکر کرد و گفت: در این مانور بیمارستان آیت الله کاشانی خزانه و همچنین شبکه بهداشت منطقه با 4 دستگاه آمبولانس و تجهیزات پزشکی حضور داشتند.
نادر فریادشیران در گفت و گوی اختصاصی با جام جم آنلاین؛