سه چهارم مردم اروپا سیاست های بین المللی بوش را رد می کنند

جام جم آنلاین : نظرسنجی مهمی که حاصل آن روز پنجشنبه منتشر شد نشان می دهد که اختلاف در مورد مسائل امنیتی و استفاده از زور در شرایط بعد از جنگ عراق بین مردم امریکا و اروپا به شدت افزایش یافته است.
کد خبر: ۴۷۸۸۸

به گزارش رویترز از بروکسل (بلژیک) ، نظرسنجی موسسه «گرایشات فرااقیانوس» از یازده امریکایی و اروپایی که در ماه ژوئن انجام و دو ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری امریکا منتشر شده نشان می دهد تغییری اساسی در روابط ملت های دو سوی اقیانوس اطلس ممکن است در جریان باشد.
اکثریت عظیمی از اروپایی ها خواهان نقش مستقل تر از ایالات متحده هستند و سه چهارم آنان می گویند با سیاست های بین المللی بوش مخالفند.
براساس این نظرسنجی 58 درصد اروپایی ها گفتند رهبری نیرومند امریکا برجهان نامطلوب است که نسبت به نظرسنجی مشابه سال قبل 9 درصد افزایش یافته است فقط اکثریتی از مردم انگلیس و هلند خواهان رهبری نیرومند امریکا هستند.
در مقابل ، 79 درصد امریکایی ها می گویند از رهبری نیرومند اروپا در امور جهانی حمایت می کنند و به اروپا به عنوان شریکی خوب برای حل مسائل جهان نظر می کنند ، اگر چه 51 درصد از آنان سیاست خارجی بوش را تایید می کنند.
هشتاد درصد اروپایی ها معتقدند حمله امریکا به عراق ارزش تلفات انسانی و خسارات مالی آن را نداشت.
73 درصد مردم اروپا و 49 درصد امریکایی ها معتقدند که جنگ عراق خطر تروریسم را افزایش داد.

نظرخواهی اسوشیتدپرس درباره جنگ در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها