نیکزاد: مسکن مهر، متری 330 هزار تومان ساخته می‌شود

وزیر راه و شهرسازی گفت: از مجموع 4 میلیون و 200 هزار واحد مسکن در دست ساخت تاکنون بیش از 500 هزار واحد آن به بهره‌برداری رسیده است و تا پایان امسال هم یک میلیون و 500 هزار واحد دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید.
کد خبر: ۴۷۶۲۵۱

علی نیکزاد در مصاحبه با واحد مرکزی خبر افزود: از این تعداد 300 هزار واحد در روستاها، 120 هزار واحد در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت، 180 هزار واحد در شهرهای جدید و 800 هزار واحد نیز در دیگر شهرها بهره‌برداری خواهد شد.

وی گفت: در نیمه نخست امسال هم 300 هزار واحد به بهره‌برداری خواهد رسید. نیکزاد با بیان این‌که هیچ محدودیتی برای پرداخت اعتبارات مسکن مهر وجود ندارد، افزود: برای ساخت واحدهای مسکن سنتی 20 میلیون تومان، نیمه‌صنعتی 22 میلیون تومان و صنعتی‌سازی 25 میلیون تومان وام پرداخت می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که هزینه ساخت مسکن مهر با آسانسور متری 330 هزار تومان است، گفت: بدون آسانسور نیز هر متر مسکن مهر 310 هزار تومان هزینه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها