وزیر ارتباطات: بانک‌ها استفاده از ایمیل‌های خارجی را متوقف کنند

وزیر ارتباطات در نامه‌ای به رئیس‌کل بانک مرکزی اعلام کرد: از این پس هنگام افتتاح حساب، تنها ایمیل داخلی از مشتریان پذیرفته ‌شود و ارسال صورت‌حساب‌های بانکی به ایمیل خارجی ممنوع است.
کد خبر: ۴۷۲۵۲۰

به گزارش فارس، رضا تقی‌پور با ارسال نامه‌ای به محمود بهمنی استفاده از ایمیل‌های عمومی و ایمیل‌های با میزبانی خارجی از جمله Yahoo، Gmail، Hotmail و MSN را در مراودات بانکی مشتریان ممنوع اعلام کرد.

تقی‌پور در این نامه خواستار ممنوعیت قبول ایمیل‌های عمومی و خارجی در هنگام افتتاح حساب و نیز عدم ارسال صورت‌حساب‌های بانکی مشتریان به این ایمیل‌ها شده است و پیشنهاد داده وسیله‌ای مهیا شود که مشتریان بانک‌ها در صورت نداشتن ایمیل‌ داخلی بتوانند در همان بانک، پای اینترنت برای خود ایمیل داخلی بسازند.در این نامه آمده است: مطابق اسناد و قوانین موجود، حفظ امنیت اطلاعات کاربران در حوزه فناوری اطلاعات از جمله اهداف قانون برنامه پنجم توسعه کشور ماده 46 می‌باشد و از آنجا که ایمیل‌های عمومی نظیر Yahoo، Gmail و... یکی از ابزارهای خروج اطلاعات کاربران از کشور است، خواهشمند است دستور اکید فرمایید بانک‌های کشور نسبت به استفاده از ایمیل با میزبانی داخلی که فهرست آن روی سایت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت قرار دارد و به صورت مرتب به روز می‌شود، اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها