به دنبال ناراحتی سرمربی تیم ملی، عزیز محمدی از وی عذرخواهی کرد

کرش: برای بازی با تیم‌های بزرگ باید اعتبار جهانی داشت

سرمربی پرتغالی تیم ملی برخلاف گذشته از کیفیت زمین کمپ انتقاد می‌کند، وقتی یک مربی علیه‌‌اش موضع می‌گیرد، پاسخ می‌دهد و از عدم اتحاد کامل برای صعود ایران به جام جهانی نیز گلایه دارد. او حتی دیگر حاضر نیست در برخورد با برخی اظهارنظرها سکوت کند. نمونه آخرش همین صحبت‌های عزیز محمدی، رئیس اتحادیه فوتبال بود که عنوان کرد به کرش در مورد تغییر زمان لیگ قهرمانان آسیا اطلاعات غلط داده‌اند و او در جریان نیست!
کد خبر: ۴۷۱۳۱۰

همین مصاحبه کافی بود تا سرمربی پرتغالی تیم ملی در گفت‌وگو با فارس به گفته خودش شفاف‌سازی کند. کرش در این باره گفت: عزیز محمدی می‌گوید من اطلاعات ندارم یا به من اطلاعات اشتباه داده‌اند، اما باید بگویم آن کسی که اطلاعات ندارد، خود اوست نه من، چون خیلی واضح است که هنوز هم برنامه‌های لیگ قهرمانان با برنامه تیم ملی ایران و دیگر تیم‌های ملی تداخل دارد.

وی افزود: طبق توافق و قراری که با مسوولان سازمان لیگ گذاشته بودیم، قرار بود در اردوی تیم ملی به مدت 3 هفته بازیکنان را در اختیار داشته باشیم، اما با توجه به این اتفاقات تنها می‌توانیم با در اختیار داشتن 8 روزه ملی‌پوشان، مرحله مقدماتی جام جهانی را آغاز کنیم.

کرش که به شدت از اظهارات عزیز محمدی ناراحت بود، افزود: من به هیچ عنوان این‌گونه حرف‌ها را قبول نمی‌کنم، به خاطر این‌که چنین صحبت‌هایی افکار عمومی را منحرف می‌کند. با چنین حرف‌هایی سعی می‌شود مشکلات گردن من بیفتد.

کرش در مواجهه با این انتقاد که چرا تیم ملی به جای بازی با تیم‌های بزرگ به مصاف حریفانی مثل موزامبیک و موریتانی می‌رود نیز گفت: برای بازی با تیم‌های بزرگ باید در زمین مسابقه حرف بزنید و علاوه بر این هزینه کنید. یکی از دلایلی که اسپانیا قبول کرده با کره جنوبی بازی کند این است که این تیم آسیایی در فوتبال جهان اعتبار کسب کرده است، پس شما باید اعتبار جهانی در فوتبال به دست آورید و بعد از آن با بزرگان جهان بازی کنید. شما شاهد بودید که تیم ملی کره جنوبی در جام جهانی 2002 چه مقامی کسب کرد، وقتی ایران هم به آن سطح رسید مطمئنا تیم‌های بزرگ برای بازی با ما پیشقدم می‌شوند و خودشان سراغ مان می‌آیند.

عذرخواهی عزیزمحمدی

پس از انتقادهای کارلوس کرش از رئیس اتحادیه فوتبال ایران بابت اظهارات اخیرش، عزیزالله محمدی در یک جمله گفت: اگر این صحبت من باعث برداشت اشتباه او شده و کدورت ایجاد کرده است ، معذرت می‌خواهم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها