وزیر کشور گفت: نتیجه مرحله دوم انتخابات ظرف 24 ساعت و حتی زودتر از آن به اطلاع مردم خواهد رسید.
کد خبر: ۴۷۰۸۲۳
به گزارش روز جمعه خبرنگار جام جم آنلاین، مصطفی محمدنجار صبح امروز پس از آغاز دومین مرحله انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخابات وزارت کشور حضور یافت و از بخش های مختلف این ستاد بازدید کرد.
وی سپس در جمع خبرنگاران حضور یافت و با اشاره به زمان اعلام نتایج انتخابات، گفت: نتیجه انتخابات حداکثر 24 ساعت بعد از پایان رای گیری و حتی زودتر از آن اعلام خواهد شد.
«شور و نشاط در بین مردم برای حضور در پای صندوق های رای مشاهده می شود و مردم با اقتدار، بیانات مقام معظم رهبری در خصوص حضور در پای صندوق های رای را به مر قانون تثبیت کردند».
وزیر کشور افزود: تاکنون تخلفی در حوزه های انتخابیه به وزارت کشور ابلاغ نشد و ما انتظار داریم که نامزدهای انتخابات در هنگام اعلام نتایج به آن تمکین کنند.
وی با اشاره به مشارکت خوب مردم در دور اول انتخابات، گفت: براساس گزارش رسیده علاوه بر حضور بالای مردم در مرحله اول انتخابات، تا این لحظه حضور مردم در مرحله دوم انتخابات بالا بوده و این مشارکت زیاد موجب تشکیل مجلس قوی و مقتدر خواهد شد.
نجار تصریح کرد: با توجه به نقشه ایرانی انتخابات که در ستاد انتخابات مستقر است از آغاز صبح، شروع به کار 33 حوزه انتخابیه را مشاهده کرده و شاهد حضور مردم در پای صندوق های رای هستیم.
وی افزود: کسانی که در دور اول انتخابات در هر حوزه ای رای داده اند صرفا باید در همان حوزه در انتخابات شرکت کنند و اگر فردی اصلا رای نداده باشد می تواند به هر حوزه ای که خود دوست داشت مراجعه و رای خود را به صندوق بیاندازد.