براساس آنچه در جلسه شورای عالی مدیریت بحران اعلام شد برخی از اردوگاه‌های محل اسکان در شرایط بحرانی امنیت ندارد

اختصاص 45 میلیارد تومان برای کاهش تلفات بلایای طبیعی

فاز یک طرح جامع خطرپذیری کشور با بودجه ۴۵ میلیارد تومانی با هدف کاهش تلفات بلایای طبیعی در استان‌های کشور از سوی شورای عالی مدیریت بحران تصویب شد که قرار است این بودجه در بخش‌های مختلف سیل، زلزله و خشکسالی هزینه شود.
کد خبر: ۴۷۰۱۱۸

به گزارش ایلنا، وزیر کشور در نخستین جلسه شورای عالی مدیریت بحران کشور، روز گذشته با بیان این‌که موفق به تدوین طرح جامع خطرپذیری شدیم، گفت: خوشبختانه با اقدامات انجام شده وضعیت خوبی در مساله مدیریت بحران بویژه در بخش زلزله صورت گرفته است.

مصطفی محمدنجار افزود: آمادگی نسبی در بیشتر استان‌ها در برابر برخی حوادث غیرمترقبه از جمله زلزله صورت گرفته است که ‌می‌توان به مقاوم‌سازی روستا‌ها اشاره کرد، اگرچه با یکپارچه‌سازی مدیریت بحران به توفیقاتی در این مسیر دست یافته‌ایم، اما هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به نقطه مطلوب داریم.

وزیر کشور بحث طرح جامع خطرپذیری را نگاه سیاستگذاران به وضعیت آینده جامعه در بخش بحران دانست و تصریح کرد: فاز یک طرح جامع خطرپذیری با تصویب ۴۵ میلیارد تومان در سال ۹۱ اجرایی ‌می‌شود که بر این اساس مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای مقابله با زلزله‌، ۱۵ میلیارد تومان برای سیل و ۱۰ میلیارد تومان نیز برای خشکسالی هزینه ‌می‌شود که بودجه آن از محل ۱۰ قانون بخشی از مقررات مالی دولت در سال ۹۱ تامین و در اختیار سازمان مدیریت بحران به‌منظور توزیع براساس نیاز در استان‌های مختلف قرار ‌می‌گیرد.

مشکل امنیتی اردوگاه‌های اسکان موقت

نماینده سپاه پاسداران در مدیریت بحران نیز با اشاره به وضعیت اردوگاه‌های اسکان اضطراری در مواقع بحران گفت: برخی از اردوگاه‌های محل اسکان در مواقع بحران از لحاظ امنیتی مشکل دارد و لازم است پیوست امنیتی طرح هر چه زودتر تهیه و تصویب شود.

وی با تاکید بر این که حفظ امنیت در شهر بحران‌زده‌ای با موقعیت تهران، حائزاهمیت است به شورای عالی مدیریت بحران پیشنهاد کرد که در زمان تهیه طرح و تثبیت آن به مقوله امنیتی نیز توجه کنند تا دستگاه‌های امنیتی براساس وظایف تهیه شده و حتی تامین بودجه مناسب با وظایف خود در این زمینه آشنایی داشته باشند.

بیمارستان‌ها هنگام زلزله غیرقابل اعتمادند

در ادامه این جلسه، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور بار دیگر با اشاره به وضعیت نگران‌کننده بیمارستان‌های کشور گفت: باید از مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها کنار رفت و سراغ بازسازی برویم زیرا دیگر نمی‌توانیم به بیمارستان‌های موجود در زمان زلزله اعتماد کنیم.

به گزارش مهر، حسن قدمی با بیان این‌که طرح جامع خطرپذیری در 120 پهنه تهیه شده و سهم هر استان در هر حادثه تفکیک شده است، گفت: اگر منابع مالی تامین شود مرحله اول طرح در سال 91 به اتمام می‌رسد.

وی افزود: سال گذشته 7 میلیارد تومان برای تجهیزات تخصصی تامین اعتبار شد که با همکاری وزارت دفاع تجهیزات تامین و استان‌های معین تهران مشخص شده و اقلام مورد نیاز با تربیت نیروهای لازم تحویل استان‌ها شده است.

وی از تکمیل ساختمان‌های مدیریت بحران خبر داد و اعلام کرد: بودجه‌ای که امسال اختصاص داده شده تا آخر سال ساختمان‌ها تکمیل می‌شود، همچنین 213 سالن چندمنظوره هم ایجاد شده که رئیس‌جمهور گفته بود هزار سالن می‌خواهیم که تا آخر امسال 50 درصد سالن‌ها تکمیل می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها