سایه خبر

انتقال مسافر آمریکایی به بیمارستان تهران

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از فرود اضطراری یک فروند هواپیمای متعلق به شرکت هواپیمایی امارات در فرودگاه امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: این فرود اضطراری به‌دلیل حمله قلبی یکی از مسافران آمریکایی این پرواز در ساعت 13 روز جمعه صورت گرفت.
کد خبر: ۴۶۷۲۸۷

به گزارش ایسنا، عباس مسیبی افزود: این هواپیما از دبی به مقصد سیاتل پرواز می‌کرد که هنگام عبور از مرز هوایی ایران با برج مراقبت فرودگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) تماس گرفته و اعلام کرد که یکی از مسافران پرواز دچار حمله قلبی شده و هواپیما باید فرود بیاید. مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به همکاری‌های صورت گرفته برای فرود این هواپیما تصریح کرد: تیم پزشکی بسرعت در فرودگاه مستقر شد و بیمار را که آمریکایی و 52 ساله بود، به یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل کرد. وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای سرویس‌دهی به این بیمار، اضافه کرد: به‌رغم تحریم‌های بین‌المللی علیه مردم ایران و به خطر انداختن جان آنها، به یک تبعه آمریکایی کمک شد.

ایران ستیزی این بار به بهانه فیلم مجیدی

سایت انتخاب از اعتراض علمای الازهر مصربه فیلم جدید یک کارگردان ایرانی خبر داد و نوشت: به گزارش روزنامه المدینه چاپ عربستان، پس از اعلام اتمام فیلمبرداری فیلم ایرانی حضرت محمد(ص) توسط مجید مجیدی، واکنش‌ها علیه این فیلم که پیامبر اسلام (ص) را به تصویر می‌کشد، ادامه دارد.

در ادامه گزارش این روزنامه آمده است: در حالی که همواره بر سر نمایش چهره پیامبر و صحابه حساسیت وجود داشته است، اما سینمای ایران در جهتی دیگر حرکت کرده و حتی در سریال‌های تلویزیونی خود در مورد انبیا، چهره‌های آنان را به تصویر می‌کشد. به نوشته این روزنامه، تعدادی از علمای الازهر شکایتی را تنظیم کرده و خواستار ممنوعیت نمایش و عرضه این فیلم شده‌اند. این تلاش‌ها در حالی صورت می‌گیرد که در فیلم مجیدی،‌ فقط کودکی‌های پیامبر اسلام (ص) به تصویر کشیده شده است، لذا به نظر می‌رسد این‌گونه تحرکات در جهت سیاست ایران ستیزی باشد که در میان برخی از اعراب پیگیری می‌شود.

پیشنهادتشکیل استان خلیج فارس به مرکزیت ابوموسی

در پی گستاخی جدید امارات، سایت عصر ایران پیشنهاد داد استان خلیج فارس به مرکزیت ابوموسی تشکیل شود.

بنابر این گزارش، پیش از این نیز این پیشنهاد توسط برخی سایت‌های ایرانی به منظور آبادانی هرچه بیشتر جزایر سه‌گانه همیشه فارس مطرح شد، به گونه‌ای که نگرانی کشورهای عربی را در پی داشت و آنان طی مصاحبه‌هایی ابراز امیدواری کردند که این طرح اجرایی نشود.

این پیشنهاد همچنین با استقبال برخی نمایندگان مجلس مواجه شد اما در عمل به خاطر رعایت حال همسایگان عرب اقدامی صورت نگرفت که البته باعث تشدید گستاخی‌های شیوخ عرب شد.

عصر ایران خاطرنشان کرد: براحتی می‌توان پیش‌بینی کرد با تشکیل استان خلیج فارس و انجام اقدامات متعدد در یک بازه زمانی 5 ساله، جزایر خلیج فارس و بویژه جزایری که اماراتی‌ها به آن‌ چشم طمع دوخته‌اند، رونقی بی‌نظیر خواهد یافت و علاوه بر آن حاکمیت ایران بر این بخش از سرزمین پهناورمان بیش از پیش تثبیت می‌شود.

علت استعفای مدیر الجزیره در ایران چه بود؟

فارس نوشت: مدیر شبکه خبری الجزیره در ایران در واکنش به شرکت این شبکه خبری در پروژه آمریکایی، صهیونیستی و سعودی علیه مقاومت منطقه از سمت خود استعفا داد. ریا ملحم به دلیل سیاست‌های شبکه خبری الجزیره در قبال سوریه و بحرین و نیز حضور الجزیره در پروژه‌ای که خط مشی و سیاست ضربه زدن به مقاومت را در پروژه بزرگ آمریکایی، اسرائیلی و عربستانی دنبال می‌کند،‌ دست به این اقدام زد.

دور زدن تحریم‌ها با خاموش کردن رادار

رویترز در گزارشی مدعی شد، نفتکش‌های ایرانی با خاموش‌ کردن رادارهای خود و پنهان کردن مسیر فروش نفت خود تحریم‌های غرب علیه این کشور را دور می‌زنند.

به گزارش فارس، یک منبع آگاه در سازمان تجارت و کشتیرانی گفت: در حال حاضر با خاموش کردن فرستنده‌ها که در صنعت کشتیرانی برای کنترل حرکت کشتی‌ها به‌کار می‌رود، اکثر ناوگان قوی 39 نفتکشی ایران «غیرقابل ردیابی» هستند.

همچنین یک مدیر ارشد اجرایی در یک شرکت نفت خارجی که با ایران تجارت انجام داده است به رویترز گفت: مشتریان ایران به این کشور کمک می‌کنند و این کشور تلاش می‌کند تا آنجا که ممکن است، ابهام ایجاد کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها