مجوز کفاشیان برای فعالیت، مثل دیگر بازنشسته‌ها یک ساله است

طعنه عباسی به کفاشیان: رئیس فوتبال باید قدرت مالی داشته باشد

به فاصله یک هفته پس از تاکید علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال بر ناتوانی‌اش در جذب منابع مالی برای فوتبال، وزیر ورزش هم به طور رسمی اعلام کرد؛ کسانی که می‌گویند نمی‌توانیم و چیزی نداریم، ضعفشان را نشان می‌دهند!
کد خبر: ۴۶۵۷۹۰

محمد عباسی در پاسخ به این سوال که آیا از برنامه‌های کارلوس کرش در راه صعود تیم ملی به جام جهانی حمایت خواهد کرد یا خیر، چنین جوابی را مطرح کرد. بعد از آن‌که سرمربی پرتغالی تیم ملی عنوان کرد برای حضور در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی نیاز به 9 مرحله اردوی آماده‌سازی دارد و فدراسیون فوتبال نیز اعتراف کرد برای اجرای این برنامه‌ها به حمایت و بودجه کافی نیاز دارد، همه نگاه‌ها متوجه وزارت ورزش شد و این سوال مطرح، که آیا وزیر ورزش بعد از کشمکش‌هایی که در بحث انتخابات فدراسیون فوتبال بوجود آمد، همچون گذشته از فدراسیون فوتبال حمایت خواهد کرد؟

عباسی این سوال را اینگونه پاسخ داد: «رئیس فدراسیون باید قدرت اداره مالی و حرفه‌ای مجموعه‌اش را داشته باشد. مدیران باید جرات داشته باشند و به میدان بیایند. کسانی که می‌گویند نمی‌توانیم و چیزی نداریم ضعفشان را نشان می‌دهند. به همین دلیل است که ما می‌خواهیم ضعف‌های گذشته برطرف شود. تامین بودجه برای پیاده کردن برنامه‌های سرمربی تیم ملی وظیفه فدراسیون است، البته ما حتما کمک می‌کنیم که برنامه‌هایشان انجام شود و وزارتخانه از برنامه‌های کرش برای جام جهانی حمایت می‌کند.»از موضع‌گیری اخیر وزیر ورزش می‌توان چنین استنباط کرد که جنگ پنهان او و رئیس زیرک فدراسیون فوتبال همچنان ادامه دارد؛ حتی بعد از آن‌که محمد عباسی راضی شد برای ادامه حضور کفاشیان در فدراسیون فوتبال از هیات دولت مجوز بگیرد. البته این مجوز هم موقتی است و آنطور که عباسی گفته مجمع فدراسیون باید در مورد رئیس بعدی چاره‌ای بیاندیشد: «همه بازنشسته‌ها برای فعالیت در پست‌های ورزشی مجوز یک ساله می‌گیرند. در واقع برای فعالیت بازنشسته‌ها مجوز موقتی صادر می‌شود و در صورت صلاحدید تمدید می‌شود. به همین خاطر مجمع فوتبال باید فکری به حال خودش بکند.»

عباسی که با ایسنا صحبت می‌کرد، در مورد عملکرد احتمالی کاروان ورزشی ایران در بازیهای المپیک 2012 لندن نیز گفت: « خیلی‌ها می‌گویند ایران می‌تواند تاریخی‌ترین نتیجه را در بازی‌های لندن کسب کند و من هم نسبت به این موضوع خوشبین هستم. همین که توانستیم 41 سهمیه بگیریم و با تعداد بیشتری ورزشکار در بازی‌های المپیک حضور پیدا کنیم امیدبخش است، اما از آنجا که این رقابت‌ها گردهمایی برترین‌های ورزش جهان است و خیلی قابل پیش‌بینی نیست، نمی‌توان دقیقا گفت که ایران چه جایگاهی کسب می‌کند. ممکن است با کاروان بسیار آماده‌ای به بازی‌ها اعزام شویم. ولی سایر کشورها هم توقف نکرده اند و احتمال دارد که آماده‌تر از ما باشند. وزارتخانه همه ظرفیت‌های لازم، امکانات و ضرورت‌های حرفه‌ای را برای ورزشکاران آماده کرده است.» عباسی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به اولویت‌های وزارت ورزش و جوانان در سال 91 گفت: «شتاب بخشیدن به اتمام زیرساخت‌های ورزشی در سراسر کشور، توسعه ورزش همگانی، توسعه ورزش قهرمانی،‌ علمی شدن ورزش، ایجاد پایگاه‌های استعدادیابی، برگزاری المپیادهای ورزشی، معنوی‌سازی و فرهنگی کردن میادین ورزشی، استفاده از ظرفیت‌های جوانان، سازماندهی اقدامات دستگاه‌های مختلف برای پرکردن اوقات فراغت جوانان، پایش ظرفیت‌های همه دستگاه‌ها و رسیدگی به امور جوانان از جمله مهم‌ترین اقدامات وزارت ورزش و جوانان در سال جدید است.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها