بارش برف زمستانی در آستانه بهار

در حالی که چیزی به آغاز فصل بهار باقی مانده، مردم به استقبال نوروز می‌روند و مسافران به مقصدهای مورد نظر خود رسیده یا عازم سفر هستند، بارش شدید برف در استان‌های شمالی و غربی کشور نظیر گیلان، اردبیل، آذربایجان شرقی و زنجان، مردم و مسافران این استان‌ها را غافلگیر کرد. به گزارش ایسنا، رئیس پلیس راه گیلان که از دیروز چهره‌ای زمستانی به خود گرفته است، گفت: بارش برف سراسر استان گیلان را سفیدپوش کرده و سبب غافلگیر شدن مردم مخصوصا مسافران نوروزی شده است.
کد خبر: ۴۶۳۸۴۴

سرهنگ مجید جمشاد افزود: در حالی که از روز پنجشنبه شاهد ورود مسافران به استان گیلان بودیم، تغییر ناگهانی وضعیت جوی شرایط خاصی را در جاده‌های استان فراهم آورده است، بارش برف سبب لغزندگی سطح جاده‌ها شده و کندی عبور و مرور خودروها را به همراه داشته است. استان اردبیل نیز شاهد بارش سنگین‌ترین برف سال 90 در واپسین روزهای زمستان در شهرستان‌های خود بود.

به گزارش ایرنا، ارتفاع برف که بارش آن از روز جمعه در این استان آغاز شده، تا روز شنبه در سطح گذرگاه‌های شهر اردبیل به 50 سانتی‌متر هم رسید. ضمن این که دمای هوا نیز تا منفی 6 درجه کاهش یافت. بارش سنگین برف خساراتی هم به بعضی از درختان وارد کرده و سبب شکسته شدن شاخه‌هایشان شده است. ریزش برف و سرمای شدید همچنین سبب ایجاد رکود شدید در بازار اردبیل شده و اصناف، کسبه و بویژه دستفروشان که در آستانه عید نوروز انتظار داشتند فروش شان رونق یابد روزهای کسادی را نیز سپری می‌کنند. ذبیح‌الله عبداللهی،فرماندار خلخال از مسدود شدن راه ارتباطی 160 روستای این شهرستان به علت بارش سنگین برف همراه با کولاک خبر داد. معاون اداره راه و ترابری خلخال نیز گفت: ارتفاع برف در گردنه الماس واقع در محور خلخال به اسالم به بیش از یک متر رسیده است. علی قربانی افزود: ارتفاع برف در سطح گردنه‌های صعب‌العبور نیز زیاد بوده و این در حالی است که در معتدل‌ترین مناطق شهرستان خلخال نیز بیش از 50 سانتی متر برف روی سطح جاده‌ها نشسته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها