واکنش خزانه به موضوع عدم واریز 4 میلیارد دلار

مدیرکل خزانه وزارت امور اقتصادی و دارایی در واکنش به گزارش روز گذشته کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با تکذیب عدم واریز ۴ میلیارد دلاری درآمد نفت به خزانه گفت: همه درآمدهای نفتی وارد خزانه کشور شده است.
کد خبر: ۴۶۱۹۵۰

غلامرضا امین‌رفتاری در گفت‌وگو با فارس در مورد گزارش نمایندگان مجلس مبنی بر عدم واریز 4 میلیارد دلار مازاد درآمد نفتی به خزانه کشور در 6 ماه اول سال گفت: چنین چیزی صحت ندارد و همه درآمدهای نفتی طبق قانون وارد خزانه کشور شده است.

مدیرکل خزانه وزارت اقتصاد هیچ توضیح دیگری درباره چگونگی و زمان واریز مبلغ فوق نداده است.

این در حالی است که مساله‌ای با این درجه از اهمیت نیازمند شفاف‌سازی بیشتر و ارائه توضیحات دقیق و تکمیلی از سوی مسوولان مربوط به منظور قانع شدن افکار عمومی است .در گزارش کمیسیون برنامه و بودجه مجلس که روز گذشته در صحن مجلس قرائت شد، آمده است: ارزش نفت خام و میعانات گازی صادر شده طی ۶ ماه منتهی به شهریور سال جاری معادل 2/53 میلیارد دلار است و بر اساس اعلام بانک مرکزی حدود 2/51 میلیارد دلار تا پایان شهریور وصول شده است.

در این گزارش تصریح شده بود، پس از کسر سهم نفت صندوق توسعه ملی، دولت و مناطق محروم و نفتخیز بر مبنای قانون بودجه سال ۹۰ کل کشور و احتساب عدم وصول حدود 2 میلیارد دلار از ارزش نفت صادراتی تا پایان شهریور باید معادل حدود 4/6 میلیارد دلار به عنوان مازاد بابت بند ۲ ماده واحده قانون بودجه به حساب خزانه‌داری کل کشور واریز شود.گزارش کمیسیون برنامه و بودجه مجلس حاکی است: بنابر اعلام خزانه‌داری کل کشور تا پایان شهریور معادل حدود 4/2 میلیارد دلار از این مازاد به حساب خزانه واریز شده و بقیه به میزان حدود ۴ میلیارد دلار به حساب خزانه واریز نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها