بازار داغ نشست‌های خبری ائتلاف‌های انتخاباتی

این روزها در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، بازار نشست‌های خبری داغ است و فعالان سیاسی در قالب این نشست‌ها در حال تبیین مواضع خود یا ائتلاف متبوع خود هستند.
کد خبر: ۴۵۷۷۰۵

برهمین اساس، دیروز محمدرضا باهنر، عضو ارشد جبهه متحد اصولگرایان، کامران باقری‌لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری و علیرضا محجوب، دبیرکل خانه کارگر در نشست‌های جداگانه‌ای به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ گفتند.

باهنر در نشست خبری خود با بیان این‌که 43 نفر از نمایندگان فعلی مجلس ابتدا از سوی هیات‌های اجرایی رد صلاحیت شده بودند ،گفت: در حال حاضر با وجود پیگیری‌های انجام شده هنوز حدود 25 نفر هستند که مشکل آنها حل نشده است. به گزارش ایسنا وی افزود: همچنین از نمایندگان ادوار گذشته حدود 100 نفر با عدم احراز صلاحیت مواجه شده بودند، ولی خوشبختانه در رد صلاحیت‌ها با جهت‌گیری سیاسی مواجه نبودیم.دبیرکل جامعه‌اسلامی مهندسین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه تصریح کرد: درخواست ما این است که شورای نگهبان با سعه‌صدر و تساهل و تسامح تلاش کند تعداد بیشتری تایید صلاحیت شوند.وی که عضو جبهه متحد اصولگرایان است در رابطه با حذف نام علی مطهری، عباس‌پور و کاتوزیان توضیح داد: این طور نیست که این افراد را به خاطر داشتن حاشیه از لیست حذف کرده باشیم و حتی آقای غفوری‌فرد در لیست جبهه متحد قرار ندارد. باهنر تاکید کرد: در شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان با توجه به تعداد آرایی که افراد می‌آورند، تصمیم‌گیری شده است.

اسامی فهرست 30 ‌نفره جبهه پایداری

کامران باقری لنکرانی، سخنگوی جبهه پایداری هم در نشست خبری دیروز خود اسامی فهرست انتخاباتی این جبهه برای حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر را اعلام کرد.

باقری‌لنکرانی در بخشی از سخنان خود در کنفرانس خبری با بیان این‌که جبهه پایداری تلاش دارد گفتمان امام و رهبری را در حوزه اقتصاد دنبال کند، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند آقای هاشمی و احمدی‌نژاد اختلاف نظر دارند، اما نظر آقای احمدی‌نژاد به نظر من نزدیک است، لذا این بیان رهبر معظم انقلاب پیام روشنی دارد و ما براساس این پیام رهبری عمل خواهیم کرد.به گزارش فارس، سخنگوی جبهه پایداری افزود: اگر جبهه پایداری به عملکرد اقتصادی دولت نقد دارد به دلیل زاویه گرفتن از عدالت محوری است، اما به این معنی نیست که ما قائل به برگشت مباحث اقتصادی بین سال‌های 64 تا 84 باشیم.

تلاش برای رسیدن به یک نتیجه آبرومند

علیرضا محجوب، دبیرکل خانه کارگر از تشکل‌های اصلاح‌طلب، دیروز در نشست خبری خود گفت: تلاش می‌کنیم تا یک کار عام سیاسی انجام ندهیم و از کاندیداهای صنفی و حامی کارگران حمایت کنیم.

به گزارش ایسنا، دبیرکل خانه کارگر با تاکید بر این‌که ما هرگز از دور رقابت بیرون نمی‌رویم، افزود: برای رسیدن به یک نتیجه‌ آبرومند و قابل قبول تلاش خواهیم کرد. تلاش به سمت پیروزی و نه شکست از اهداف ماست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها