جولان 2 میلیون موتورسیکلت در خیابان‌های تهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان این‌که در تهران، بیش از 2 میلیون موتورسیکلت وجود دارد که اکثر آنها در محدوده مرکزی شهر تردد می‌کنند، گفت: موتورسیکلت‌ها مشکل جدی شهر تهران هستند که تنها با اقدامات سلبی نمی‌توان این معضل را برطرف کرد.
کد خبر: ۴۵۴۷۰۶

به گزارش مهر، سیدجعفر تشکری‌هاشمی با بیان این که متاسفانه تولید آلودگی هوا در هر موتورسیکلت به اندازه چند خودروست، افزود: موتورسیکلت‌ها عامل 50 درصد آلودگی صوتی شهر نیز هستند، با این وجود شاهد افزایش روزافزون تعداد موتورسیکلت‌ها هستیم و مشکلات و معضلات ناشی از تردد موتورسیکلت‌ها در شهر فراگیرتر می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که بسیاری از تصادفات و سوانح در پایتخت ناشی از بی‌توجهی موتورسیکلت‌سواران است، تصریح کرد: ساماندهی موتورسیکلت‌ها یک ضرورت است که به موازات این مهم در صورت جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی به جای موتورسیکلت‌های بنزینی و با توجه به شتاب مناسب‌تر آنها، شاهد کاهش تصادفات مرگبار خواهیم بود، همچنین بشدت از میزان تولید آلاینده‌های هوا و آلودگی صوتی توسط موتورسیکلت‌ها کاسته خواهد شد.تشکری اضافه کرد: متاسفانه حتی ابتدایی‌ترین قوانین مانند معاینه فنی نیز در مورد موتورسیکلت‌ها، مورد توجه قرار نمی‌گیرد. این در حالی است که براساس مواد 4 و 5 قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا مصوب سال 74 مجلس شورای اسلامی باید تمامی وسایل نقلیه موتوری گواهینامه معاینه فنی دریافت کنند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها