روزانه 20میلیون لیتر بنزین با استاندارد جدید تولید خواهد شد

توزیع سوخت با استاندارد یورو 4 از همین هفته

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از توزیع سوخت با استاندارد یورو 4 در تهران از هفته جاری خبر داد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته سرانه فضای سبز شهرها و روستاهای کشور هر سال یک متر مربع افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۴۵۲۴۰۰

محمدجواد محمدی‌زاده، با اشاره به این‌که سرانه آلودگی برای هر کیلومتر پیمایش خودرو هم‌اکنون 50 گرم است، به ایسنا گفت: با تولید خودروهای با استاندارد یورو4 و یورو5 که رونمایی از 30 خودرو از آنها در هفته جاری انجام می‌شود این رقم به 7‌/‌2 گرم کاهش خواهد یافت.رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: بدین ترتیب از این پس هر خودرویی که در کشور تولید می‌شود به میزان یک بیستم خودروهای کنونی آلودگی تولید می‌کند.

وی توزیع سوخت با استاندارد یورو4 و یورو5 را انقلابی در تولید فرآورده‌های نفتی دانست و خاطرنشان کرد: به این ترتیب میزان گوگرد موجود در سوخت از 400 به 10 PPM و بنزن از 5‌ به یک درصد حجمی کاهش می‌یابد. از سوی دیگر با ظرفیت‌سازی‌های صورت گرفته روزانه 20 میلیون لیتر بنزین با استاندارد یورو4 در کشور تولید خواهد شد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از هدفگذاری برای حذف واحدهای آلاینده در کشور خبر داد و گفت: بر این اساس سالانه 20 درصد از تعداد واحدهای آلاینده در کشور کاسته می‌شود و تا پایان برنامه پنجم توسعه تمام واحدهای آلاینده در کشور حذف خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها