رئیس قوه قضاییه: مردم مطمئن باشند در برخورد با جرایم انتخاباتی و فتنه‌گری‌ها در مسیر انتخابات تردید نخواهیم کرد

پرونده متهمان اصلی فساد مالی هفته آینده به دادگاه می‌رود

رئیس قوه قضاییه از ارسال پرونده متهمان اصلی فساد مالی اخیر در هفته آینده به دادگاه خبر داد و گفت: تلاش‌های قوه قضاییه به مرحله‌ای رسیده که تحقیقات مقدماتی بخش عمده پرونده فساد مالی به اتمام رسیده است و کیفرخواست تعدادی از متهمان هفته آینده به دادگاه ارسال و دادگاه متهمان اصلی برگزار می‌شود.
کد خبر: ۴۵۱۷۵۲

به گزارش مهر، آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی در جلسه روز گذشته مسوولان عالی قضایی با اعلام این خبر افزود: امیدواریم در اسرع وقت و با رعایت تمام موازین شرعی و قانونی احکام متهمان این پرونده صادر شود.

رئیس قوه قضاییه از آمادگی دستگاه قضایی برای برخورد جدی و سریع با اخلالگران نظام اقتصادی کشور برحسب وظایف قانونی دستگاه قضایی نیز خبر داد و با اعلام این‌که گرچه دولت تمام تلاش‌های خود را برای ایجاد ثبات در بازار اقتصادی انجام می‌دهد، گفت: معیشت و رفاه مردم مساله مهمی است که نمی‌توان بسادگی از کنار آن عبور کرد و اجازه داد که دلالانی به طمع سودهای کلان در آن ایجاد اخلال کنند. دولت نیز باید با تدبیر در ایجاد ثبات بازار اقتصادی اقدام کند و با برخورد قاطع با افراد سودجو به این وضعیت سر و سامان بدهد.

درخواست از دستگاه‌های امنیتی برای برخورد با دلالان بازار ارز

آیت‌الله آملی‌لاریجانی با تاکید بر این‌که وضعیت نظام اقتصادی و بویژه بازار طلا و ارز باید در دو محور تدبیر و برخورد ساماندهی شود، از قوه مجریه خواست اخلالگران نظام اقتصادی و بازار ارز و سکه کشور را برای برخورد قانونی به دستگاه قضایی معرفی کند. وی در عین حال تاکید کرد: گرچه ما از دستگاه‌های اجرایی و امنیتی نیز می‌خواهیم که در اسرع وقت سودجویان و دلالان مخل در نظام اقتصادی را به قوه قضاییه معرفی کنند، اما دستگاه قضایی در صورت کشف موارد فساد و اخلال منتظر اعلام هیچ دستگاهی نیز نمی‌ماند و برحسب وظیفه قانونی خود بشدت با این اخلالگران خارج از نوبت، برخورد قضایی می‌کند.

رئیس قوه قضاییه با طرح این مساله که دست داشتن مخالفان نظام جمهوری اسلامی در ایجاد تلاطم در نظام اقتصادی احتمال معقولی است، گفت: اخلال در نظام اقتصادی کشور جرمی است که ضرورت برخورد قاطع‌تری را می‌طلبد و ما اجازه نمی‌دهیم عده‌ای برای ایجاد ناامیدی در مردم به ایجاد تلاطم و بی‌ثباتی در نظام اقتصادی کشور بپردازند تا زندگی و معیشت مردم را تحت‌الشعاع خود قرار دهند و در مسیر سرمایه‌گذاری سالم، معقول و مشروع هم سنگ‌اندازی کنند.

برگزاری سالم انتخابات مجلس

آیت‌الله آملی‌لاریجانی در ادامه با اشاره به برگزاری سالم انتخابات مجلس شورای اسلامی و ابراز اطمینان نسبت به برگزاری انتخاباتی پرشور و باشکوه گفت:‌ انتخابات نقطه قوت نظام اسلامی است؛ دشمنان نظام هم همواره به دنبال این بوده و هستند که این نقطه قوت را زیرسوال ببرند و کمرنگ کنند، اما هربار نیز با شکست مواجه شده‌اند و مردم بصیر ایران اسلامی حتی گاهی بصیرتر از مسوولان اجازه قدرت‌نمایی دشمنان و ایجاد یاس و ناامیدی در مسیر برگزاری انتخابات را نمی‌دهند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به این‌که ممکن است مردم اشکالات و انتقاداتی به قوای سه‌گانه کشور داشته باشند، تاکید کرد: مردم ما با وجود این‌که شاید انتقاداتی به مدیران و دستگاه‌های اجرایی، قضایی و سایر دستگاه‌ها دارند اما معنی دوستی‌ها و دشمنی‌ها را می‌فهمند و دوست و دشمن را می‌شناسند و وقتی که مرزهای دوستی و دشمنی مشخص شد، آنگاه با قدرت وارد صحنه می‌شوند.

وی گفت: این بار هم به‌رغم تلاش دشمنان و فتنه‌گران داخلی و ضدانقلاب ان‌شاءالله انتخابات با آرامش و آزادی کامل برگزار خواهد شد و مردم، دلسوزان و دوستداران نظام را برای دفاع از حقوق خود به مجلس خواهند فرستاد.

هشدار به برهم زنندگان آرامش انتخابات

رئیس قوه قضاییه به عده معدودی که قصد دارند آرامش انتخابات را به تلاطم بیندازند، هشدار داد: قوه قضاییه با شدت با اخلالگران نظم و آرامش انتخابات برخورد خواهد کرد و مردم هم مطمئن باشند که در برخورد با جرایم انتخاباتی و فتنه‌گری‌ها در مسیر انتخابات تردید نخواهیم کرد و تمام دستگاه‌ها موظفند بر حسب وظایف قانونی خود از آرای مردم صیانت کنند.

آیت‌الله آملی‌لاریجانی خطاب به برخی کشورهای غربی که تحلیل‌های نادرستی از موقعیت سیاسی کشور دارند، گفت: به کشورهای غربی توصیه می‌کنیم براساس آدرس‌های غلط از داخل و خارج کشور، تحلیل‌های نادرست ارائه ندهند و دنباله‌رو عقب‌افتاده‌های سیاسی نباشند و با تدبیر و تحلیل درست، قدرت واقعی ایران را درک کنند.

آیت‌الله آملی‌لاریجانی در ابتدای جلسه با تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی گفت: اربعین حسینی باردیگر شعله‌های قیام بزرگ عاشورا را زنده می‌کند، شعله‌هایی که تا قیامت زنده و نورانی خواهد ماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها