پیشنهاد افزایش نرخ سود اوراق مشارکت تا 25 درصد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به 120 میلیارد دلار پروژه در دست اقدام در این شرکت و شرکت‌های تابعه آن اشاره کرد و گفت: متاسفانه فروش اوراق مشارکت نفت و گاز به دلیل سود پایین 17 درصد جذابیت چندانی نداشت و باید راهکارهایی درخصوص افزایش سهم سود سالانه مثلا به میزان 20 تا 25 درصد اندیشیده شود.
کد خبر: ۴۴۷۹۵۷

در پایان مهلت قانونی آخرین مرحله از فروش اوراق مشارکت وزارت نفت برای توسعه میادین نفتی و گازی فقط 20 درصد اوراق پیش‌بینی شده به فروش رفت.به گزارش شرکت ملی نفت ایران، احمد قلعه‌بانی گفت: برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای شرکت ملی نفت ایران در برنامه پنجم توسعه، نیازمند سرمایه‌گذاری سالانه 36 میلیارد دلاری هستیم.وی ادامه داد: برای رسیدن به این مقصود باید ماهانه به میزان 7/1 درصد پیشرفت در روند اجرای پروژه‌های این شرکت محقق شود و بر همین اساس نیز باید ماهانه 3 میلیارد دلار تا پایان برنامه پنجم سرمایه‌گذاری شود.وی خاطرنشان کرد: از سهم 36 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در سال جاری، 15 تا 16 میلیارد دلار در پارس جنوبی و بقیه اعتبار در بخش‌های دیگر تولید نفت و گاز هزینه خواهد شد.قلعه‌بانی با اشاره به این‌که حجم قراردادهای در دست اجرای شرکت ملی نفت ایران حدود 120 میلیارد دلار تخمین زده می‌شود، گفت: در آینده‌ای نزدیک شاهد عقد قراردادهای توسعه‌ای دیگری در حوزه نفت و گاز خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در ادامه خواستار حمایت بیشتر مسوولان و نمایندگان مجلس از طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت شد و گفت: باید درخصوص تامین بودجه طرح‌های شرکت ملی نفت ایران، تمهیدات ویژه‌ای اندیشیده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها