حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا، رامین مهمانپرست با اشاره به طرحها و توطئههایی که برای به خطر انداختن ارتباط و همکاریهای کشورهای منطقه در حال شکلگیری است، افزود: حتما یکی از مسائل مورد گفتوگو در این سفر بررسی سوءتفاهمهایی است که مطرح شده است.
آمریکا اتهامهایی علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است که باید با مذاکرات صریح و روشن، بیپایه و اساس بودن چنین اتهامهایی روشن شود تا سوءظنها برطرف و مشخص شود در پس این گونه سناریوها چه اهدافی نهفته است.
وی تاکید کرد: چنین سناریوهایی امنیت و منافع هر دو کشور ایران و عربستان و نیز منطقه را هدف قرار داده است.
مهمانپرست تاکید کرد: طرح چنین سناریوهایی تامینکننده منافع رژیم صهیونیستی است و باید با درایت کافی و کامل درباره این گونه اتهامها و توطئهها اقدام مناسبی در پیش گرفته شود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....