مدت زمان خدمت‌رسانی قطار شهری مشهد افزایش می‌یابد

سخنگوی شرکت قطار شهری مشهد از افزایش مدت زمان خدمت‌رسانی قطار شهری مشهد تا پایان سال خبر داد و گفت: با انتقال60 واگن خط یک قطار شهری به مشهد، مدت زمان سرویس‌دهی به مسافران، زائران و مجاوران حرم ملکوتی علی ابن موسی الرضا(ع) افزایش می‌یابد.
کد خبر: ۴۴۵۸۳۰

به گزارش ایسنا، جواد حمیدزاده افزود: با انتقال60 واگن خط یک قطار شهری به مشهد، تا پایان امسال سرویس‌دهی به مسافران، زائران و مجاوران حرم ملکوتی علی ابن موسی الرضا(ع) از ساعت 6 تا 23 می‌شود و مدت زمان انتظار مسافران در ایستگاه به 5 دقیقه کاهش می‌یابد.

وی گفت: پس از مطالعات یکپارچه حمل و نقل عمومی شهر مشهد و ضرورت توسعه خط یک از ایستگاه غدیر در انتهای خیابان فداییان اسلام به سمت فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد، عملیات اجرایی توسعه این مسیر در سال جاری آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود تا سال 92 توسعه خط یک قطار شهری مشهد در مسیر خدمت‌رسانی به مسافران قرار گیرد.

به گفته سخنگوی شرکت قطار شهری مشهد، مسیر توسعه خط یک قطار شهری مشهد تا فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد است که با احداث این دو ایستگاه، شمار ایستگاه‌ها از 22 به 24 ایستگاه می‌رسد و بر اساس مطالعات، خط یک قطار شهری این قابلیت را پیدا می‌کند تا در هر ساعت و در هر مسیر20 هزار مسافر را جابه‌جا کند.

حمیدزاده اظهار کرد: برای رسیدن به این ظرفیت، خط یک قطار شهری به120 واگن نیاز دارد که تاکنون قرارداد برای60 واگن منعقد شده که در حال انتقال هستند، اما باید برای60 واگن قراردادی دیگر منعقد شود تا سال آینده قطار شهری مشهد صاحب120 واگن و40 رام قطار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها