سردار رادان :

هیاتهای مذهبی مراقب کارهای وهن‌آلود هستند

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نقش آگاهی و بصیرت در جلوگیری از انحرافها و گرایش به کارهای خرافی، گفت: هیاتهای مذهبی مراقب کارهای وهن آلود هستند و هر چه به جلو می رویم تعداد افرادی که اینگونه عمل می کنند، کمتر می شود.
کد خبر: ۴۴۲۸۸۸

سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان دوشنبه شب با اشاره به همکاری هیاتهای مذهبی با نیروی انتطامی، افزود: امسال همکاری و همراهی نیروی انتظامی و هیاتهای مذهبی برای شور بیشتر برنامه های عزاداری و حضور مردم در این برنامه ها افزایش یافته است.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه هیاتهای مذهبی با اعمال وهن آلود مقابله می کنند و نگرانی خاصی نداریم، اظهارداشت: نیروی انتظامی به اعمال خرافی در مراسم مذهبی توجه جدی دارد.

وی همچنین در پاسخ به سووالی درباره زمان جمع آوری تجهیزات ماهواره ای، گفت: این روند تا جمع آوری کامل تجهیزات ماهواره ای ادامه خواهد داشت.

رادان افزود: بسیاری از مردم در اجرای این طرح به صورت تلفنی و حضوری از نیروی انتظامی تقدیر کردند.

وی خاطرنشان کرد: برخی خانواده ها اظهارداشتند که ما قبلا نمی توانستیم فرزندانمان را در استفاده نکردن از ماهواره متقاعد کنیم و اقدام نیروی انتظامی کمک بزرگی برای این کار شد. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها