95 درصد درآمد هدفمندی یارانه‌ها به حساب مردم‌ ریخته می‌شود

وزیر سابق اقتصاد با انتقاد از عدم اختصاص سهم یارانه تولید و هشدار نسبت به بروز مشکلات در این بخش در سال‌های آتی گفت: طرحی که با چندین هزار نفر ساعت کارشناسی به سهمیه‌های 50 و 30 و 20 درصد برای مردم و بخش تولید و دولت رسید، نباید یک شبه به 95 و 5 و صفر درصد تبدیل می‌گشت. به گزارش فارس، داوود دانش‌جعفری در گردهمایی هفتگی جامعه انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار افزود: وقتی تولید فراموش شود، سرمایه‌گذاری و اشتغال نیز تعطیل خواهد شد.
کد خبر: ۴۴۲۲۳۸

وی با تاکید بر این‌که هدفمند کردن یارانه‌ها کمک به نظام معیوب تولید کشور و اصلاح آن جهت بهره‌وری بهتر کشور بود، افزود: پیشتر نهادهای مربوطه قیمت‌ حامل‌های انرژی را در سطح پایین نگه می‌داشتند تا دولت بتواند در بخش تولید به تعادل برسد، ولی در طرح هدفمندی باید قیمت حامل‌ها افزایش می‌یافت؛ البته ذکر این نکته ضروری است که قیمت حامل‌های انرژی در کشور ما، هیچ همخوانی خاصی با هم نداشتند؛ مثلا قیمت بنزین و گازوئیل که در دنیا اختلاف 5 درصدی دارد در کشور ما دارای اختلاف بسیاری بود و برای همین، هنگامی که طرح اجرا شد، بخش گازوئیل‌سوز حمل و نقل کشور دچار مشکلات بیشتری شد.

دانش‌جعفری گفت: قرار شد قیمت‌های قبلی اصلاح شود و تفاوت حاصله به صندوقی که در اختیار دولت است، ریخته شود و این مبلغ به صورت 50 درصد برای مردم و 30 درصد برای بنگاه‌های اقتصادی و 20 درصد مابقی برای دستگاه‌های دولتی صرف شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها