هرم‌های اندونزیایی اهرام مصر را کنار می‌زند

در منطقه جاوه غربی واقع در کشور اندونزی هرم‌هایی کشف شده که برخی باستان‌شناسان ادعا می‌کنند این هرم‌ها از اهرام معروف مصر قدمت بیشتری دارند. به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه کمپاس چاپ جاکارتا، تیم باستان​شناسی اندونزی پس از مطالعات و تحقیقات انجام شده روی هرم‌هایی که در جاوه غربی کشف شده است، اعلام کرده با آزمایش‌هایی که روی کربن این هرم‌ها انجام گرفته احتمال می‌رود این هرم‌ها از اهرام مصر نیز قدیمی‌تر باشند.
کد خبر: ۴۴۲۱۱۷

براساس این گزارش، اهرام ثلاثه مصر یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین هرم‌هایی است که در طول مدت 20 سال و حدود 2560 پیش از میلاد ساخته شده است.

این روزنامه ادامه می‌دهد: برای شناسایی دقیق‌تر این هرم‌ها، تیم باستان‌شناسی اندونزی همکاری خود را با کارشناسان فرهنگی، انسان‌شناسان و مورخان افزایش خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها