سومین اپراتور تلفن همراه رونمایی شد

صبح دیروز در مراسمی با حضور وزیر کار و معاون وزیر ارتباطات، سیمکارت‌های اپراتور سوم با نام رایتل رسما رونمایی شد. به گزارش «جام‌جم»، بعد از این رونمایی سومین اپراتور تلفن همراه کشور با نام تجاری رایتل و با رنگ بنفش و خاکستری به بازار عرضه می‌شود. با این حال براساس اظهارات وزیر کار در این مراسم، واگذاری سیمکارت‌های اپراتور سوم تلفن همراه به دهه فجر موکول شده است. در این مراسم وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم این اپراتور به وظایف فرهنگی و اجتماعی خود نیز عمل کند و در دهه فجر بتوانیم آن را به صورت عملیاتی راه‌اندازی کنیم.
کد خبر: ۴۴۲۰۸۸

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز در این مراسم گفت: دوره حفاظت از این اپراتور دوسال است که از خرداد ماه شروع شده است. پیشتر قرار بود این مراسم با حضور وزیر ارتباطات برگزار شود؛ اما به دلیل همراهی وزیر ارتباطات با رئیس‌جمهور در افتتاح چند طرح استانی، این مراسم با حضور یکی از معاونان وی برگزار شد.

اپراتور سوم تلفن همراه قرار بود 2 سال قبل راه‌اندازی شود که به دلایل مختلف این امر به تعویق افتاد.

پیش از این قیمت سیمکارت های اپراتور سوم تلفن همراه حدود 120 هزار تومان و هزینه هر دقیقه مکالمه در آن 85 تومان عنوان شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها