نماینده مردم شیراز به جام جم آنلاین خبر داد:

عزم نمایندگان برای لغو مصوبه حقوق مادام‌العمر

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: نمایندگان طرحی تهیه کردند تا مصوبه افزایش حقوق مقامات سیاسی لغو شود.وی با بیان اینکه در زمینه لغو مصوبه روز دوشنبه مجلس دو دیدگاه وجود دارد، افزود: برخی نمایندگان معتقدند تا قبل از اظهار نظر شورای نگهبان نباید کاری کرد اما برخی دیگر می گویند می توان با تهیه طرحی این مصوبه را لغو کرد.
کد خبر: ۴۴۱۱۶۸

جعفر قادری نماینده شیراز در مجلس در گفت وگو با خبرنگار جام جم آنلاین با انتقاد از مصوبه افزایش حقوق مقامات سیاسی، گفت: روز دوشنبه 23 آبان در جلسه مجلس طرح استفساریه تبصره سه ماده 71 قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب شد که این مصوبه بازتاب های منفی را در پی داشت.

وی افزود: در همین راستا نمایندگان مجلس طرحی را تهیه کردند تا مصوبه روز دوشنبه خود را لغو کنند.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی افزود: این طرح توسط برخی از چهره های شاخص مجلس همچون محمدحسن ابوترابی فرد نماینده قزوین تهیه شد.

قادری گفت: اینجانب هم این طرح را امضا کرده و در هنگام امضای من 20 نمایند دیگر نیز آن را امضا کردند.

وی با بیان اینکه در زمینه لغو مصوبه روز دوشنبه مجلس دو دیدگاه وجود دارد، افزود: برخی نمایندگان معتقدند تا قبل از اظهار نظر شورای نگهبان نباید کاری کرد اما برخی دیگر می گویند می توان با تهیه طرحی این مصوبه را لغو کرد که در همین راستا طرح مذکور تهیه شد.

نماینده شیراز افزود: این طرح در روزهای آینده در صحن مجلس مطرح خواهد شد.

در همین پیوند، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: انشا‌ءالله شورای نگهبان این مصوبه مجلس را رد می‌کند چرا‌ که بار مالی هم دارد.

به گزارش جام جم آنلاین علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز یکشنبه مجلس و در پاسخ به تذکر مهدی سنایی نماینده نهاوند این واکنش را نشان داد.

مهدی سنایی با استناد به ماده  23 آیین‌نامه مجلش شورای اسلامی به مصوبه جنجالی اخیر مجلس درباره حقوق مدیران سیاسی اشاره کرده و گفت: هفته گذشته استفساریه‌ای در مجلس درباره ماده 3 قانون خدمات کشوری تصویب شد که رسانه‌ها به طور عظیمی به این مجلس هجمه کردند.

وی افزود: هیئت رئیسه در شرایط کنونی که نزدیک به انتخابات مجلس شورای اسلامی نباید اجازه دهند چنین موضوعاتی که می‌تواند شان مجلس را زیر سؤال ببرد، در دستور کار قرار بگیرد.

نماینده مردم نهاوند از تعبیر حقوق مادام‌العمر برای مدیران سیاسی انتقاد کرد و گفت: متأسفانه برخی از رسانه‌ها با استفاده از تعبیر حقوق مادام‌العمر از تعبیر نادرستی برای حقوق مدیران سیاسی استفاده کردند چرا‌که حرف مجلس این بود که مدیران سیاسی از آخرین درجه حقوق دریافتی بعد از بازنشستگی حقوق بگیرند.

پس از این تذکر نمانیده نهاوند علی لاریجانی رئیس مجلس  گفت: هیئت رئیسه نمی‌تواند موضوعی را که در دستور ‌کار قرار گرفته، از دستور خارج کند و با آن مخالفت کند البته نمایندگان مجلس به این مصوبه رای دادند و هیچ ربطی به هیئت رئیسه نداشته است.

لاریجانی با بیان اینکه مجلس قانون جدیدی درباره حقوق مدیران سیاسی وضع نکرده است، گفت: در قانون خدمات کشوری که در مجالس گذشته تصویب شده،موضوع نحوه پرداخت حقوق مطرح شده است اما مجلس هشتم برخی نهادها را که استثنا شده بودند، به نهادهایی که قانون شامل حال آنها می‌شد، اضافه کرده است‌ بنابراین رسانه‌ها باید از مجالس گذشته که اصل این موضوع را تصویب کردند،انتقاد کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها