این در حالی است که پیش از سفر از طرف مسوولان فدراسیون فوتبال ایران به آنها گفته شده بود در فرودگاه منامه ویزای 48 ساعته برای شما صادر میشود و یکی از مسوولان کاروان اعزامی آنجا با شما همکاری خواهد کرد؛ 2 اتفاقی که رخ نداد تا در نهایت خبرنگاران و عکاسان ایرانی مجبور شدند با پرواز منامه به دوحه بروند و از آنجا به تهران برگردند.
در این شرایط حسینی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال به ایسنا گفت: فدراسیون فوتبال تمام تلاشش را برای اقامت خبرنگاران ایرانی در بحرین انجام داده و این پلیس امنیت این کشور بوده که مانع از ورود خبرنگاران شده است.
پس از بازگرداندن خبر نگاران و عکاسان ایرانی از منامه و در پی اعتراض کتبی فدراسیون فوتبال ایران به فیفا و AFC، فدراسیون جهانی فوتبال از ایران عذر خواهی کرد و خواستار توضیح قانع کننده بحرین به دلیل این اقدام غیر متعارف شد.
نادر فریادشیران در گفت و گوی اختصاصی با جام جم آنلاین؛