ضرب وشتم معترضان جنبش اشغال کالیفرنیا

پلیس ایالت کالیفرنیای آمریکا با سرکوب معترضان جنبش اشغال کالیفرنیا که تلاش می‌کردند در یک مرکز خرید چادر بزنند، 40 دانشجو را دستگیر و ده‌ها نفر دیگر را مجروح کرد. به گزارش ایسنا، صدها نفر از معترضان در مرکز اسپرول در کالیفرنیا تجمع کرده و علیه افزایش هزینه‌های ثبت‌نام و کاهش کمک‌های مالی در بخش تحصیلات عمومی دست به اعتراض زدند. این افراد قصد داشتند تا با پیروی از جنبش‌های اشغال وال استریت و اشغال اوکلند در کالیفرنیا نیز تجمع کرده و چادر بزنند. به گفته معترضان پلیس ضد شورش برای مقابله، با باتوم مکررا برخی از معترضان را از ناحیه شکم به شدت مورد ضرب و شتم قرار داد ومردم را به داخل طبقات مرکز خرید هل داده و اقدام به دستگیری آنها ‌کرد.
کد خبر: ۴۴۰۱۳۷

این در حالی است که معترضان اشغال وال استریت در پنجاه و ششمین روز اعتراض‌های ضد سرمایه‌داری خود در نظر دارند به مناسبت روز کهنه سربازان راهپیمایی برگزار کنند.

از دیگر ایالت‌ها نیز خبر می‌رسد پلیس آمریکا با حمله به دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا تظاهرات گسترده دانشجویان این دانشگاه را به خشونت کشید و با استفاده از گاز اشک‌آور صدها نفر را مجروح کرد. به گزارش ایرنا، علت اعتراض و تظاهرات دانشجویان، اعتراض به اخراج مربی فوتبال این دانشگاه بود. در حالی‌که نیروهای پلیس سعی کردند با استفاده از باتوم و گاز اشک آور دانشجویان را متفرق کنند، دانشجویان نیز با استفاده از سنگ به پلیس حمله کرده و به نشانه اعتراض در چند نقطه از دانشگاه چند حلقه لاستیک را آتش زدند. هنوز آمار دقیقی از تعداد مجروحان یا افراد دستگیر شده در دست نیست.

همچنین پلیس آمریکا تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم آمریکا در «برکلی» را به خشونت کشید. به گزارش فارس، پلیس با حمله به دانشجویانی که قصد داشتند در محوطه دانشگاه برکلی چادرهای خود را برپا کنند، ضمن ضرب و شتم آنان با باتوم، 7 نفر از آنان را دستگیر کرد. دانشجویان قصد داشتند پس از تظاهرات 3000 نفره که روز چهارشنبه در برکلی به انجام رسید، چادرهای خود را در محوطه دانشگاه برپا کرده و به تقلید از آنچه در پارک زوکوتی در نیویورک در حال اتفاق افتادن است، دست به تحصن بزنند. پلیس ضمن اعمال خشونت، دست به پاره کردن چادرهایی زد که دانشجویان با خود به دانشگاه آورده بودند. قیام ضدسرمایه‌داری آمریکا که به جنبش 99 درصدی وال‌استریت مشهور است، از تاریخ 17 سپتامبر آغاز شده و در آستانه پشت سر گذاشتن دومین ماه خود است. فعالان این جنبش که خود را نماینده 99 درصد از مردم آمریکا می‌دانند، بر این باورند که یک درصد از سرمایه‌داران آمریکایی توانسته‌اند با اعمال قدرت بر 99 درصد از جامعه آمریکا استیلا یابند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها