شهردار پلدختر: اگر احشام را در پارک‌ها ببینیم آنها را ذبح می‌کنیم

ظاهرا این روزها پارک‌های شهر پلدختر در استان لرستان تبدیل به چراگاه گوسفندان و دیگر احشام شده؛ مساله‌ای که باعث ناراحتی و واکنش تند شهردار پلدختر شده است تا ضمن گوشزد‌کردن رعایت موازین اخلاقی و قانونی به شهروندان پلدختری‌ بگوید: «شهر جای احشام نیست و برخی شهروندان، روستا را با شهر اشتباه گرفته‌اند.»
کد خبر: ۴۳۷۷۴۸

 محمد شرفی نصیری از آن دسته از شهروندانی که احشام خود را در شهر نگهداری می‌کنند، خواست از آوردن آنها به فضاهای سبز خودداری کنند؛ چه در غیر این صورت شهرداری پلدختر ضمن جمع‌آوری، آنها را به کشتارگاه برده و ذبح می‌کند.

وی با تاکید بر این‌که شهرداری پلدختر در چند روز گذشته اقدام به کاشت نهال در سطح شهر کرده است، از شهروندان خواست نسبت به نگهداری این نهال‌ها کوشا باشند و نگذارند برخی افراد وظیفه‌نشناس آنها را از بین ببرند. این واکنش شهردار پلدختر در پی درج خبری در خبرگزاری فارس مبنی بر این‌که شهرداری پلدختر دومین شهرداری است که برای هرس کردن پارک‌ها به جای استفاده از دستگاه‌ چمن‌زنی از گوسفندان کمک می‌گیرد، صورت گرفت. وی در پاسخ به خبرنگار این خبرگزاری گفت: شهرداری پلدختر 4 دستگاه چمن‌زن دارد که به وسیله این دستگاه‌ها، کار هرس پارک‌ها و فضای‌های سبز شهر صورت می‌گیرد، نه گوسفندان.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها