صندوق بیمه بیکاری تامین اجتماعی 530 میلیارد تومان کسری دارد

مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی اعلام کرد: صندوق بیمه بیکاری تا پایان سال جاری530 میلیارد تومان کسری خواهد داشت.
کد خبر: ۴۳۵۰۵۹

رحمت‌الله حافظی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که عده‌ای در مجلس شورای اسلامی به دنبال جداسازی بیمه بیکاری از صندوق تامین اجتماعی هستند، افزود: تامین اجتماعی از این موضوع استقبال می‌کند.

به گفته وی، تشکیل یک صندوق اختصاصی بیمه بیکاری به صورت مستقل نیازمند مصوبه مجلس است.

حافظی تاکید کرد: در صورت استقلال بیمه بیکاری از صندوق تامین اجتماعی منابعی که بابت این موضوع از حقوق کارگران کسر می‌شود به صورت کامل به صندوق جدید واریز خواهد شد.

مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی با اشاره به این‌که صندوق بیمه بیکاری هم‌اکنون نیز با کسری مواجه است، گفت: پیش‌بینی می‌شود کسری صندوق تا پایان سال 90 به 530 میلیارد تومان برسد.

وی اضافه کرد: تامین اجتماعی آمادگی دارد در صورت تصویب مجلس و تشکیل صندوق بیمه بیکاری مستقل تمامی منابع و مسوولیت این امر را به این صندوق واگذار کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها