کشور مملو از قوانین اداری پیچیده و متناقض است که زمینه سوءاستفاده افرادی را که آشنایی با قوانین دارند را فراهم می‌کند

معاون رئیس‌جمهور: تنها فعالیت 50 اداره دولتی در تهران ضروری است

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور گفت: هم‌اکنون 150 اداره دولتی در تهران فعالیت می‌کنند، درحالی که تنها وجود 50 اداره دولتی در پایتخت ضروری است. به گزارش ایرنا، لطف‌الله فروزنده دیروز در همایش یکروزه مدیران ارشد صنعت آب و برق در محل پژوهشگاه نیرو افزود: 4300 ساختمان مرتبط با 150 اداره دولتی در تهران وجود دارد. فروزنده اجرای سیاست‌های اصل 44 را در دستور کار دولت اعلام کرد و آزادسازی و نیز ظرفیت‌سازی بخش خصوصی را از محورهای اصلی آن برشمرد.
کد خبر: ۴۳۳۹۷۴

وی کاهش فرآیندهای قانونی و اصلاح ساختارها را از دیگر محورهای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی دانست و تصریح کرد: هم‌اکنون کشور مملو از قوانین اداری پیچیده و گاه متناقض است که این امر زمینه سوءاستفاده احتمالی را برای افرادی که با این قوانین آشنایی کامل دارند، ایجاد می‌کند و بر این اساس نه تنها قوانین باید از این حال پیچیده خارج شود، بلکه ساختارها نیز باید از حالت مکانیکی به ارگانیک تبدیل و منطقی شود.

وی تاکید کرد: در این راستا ضروری است پست‌های غیرضروری در ادارات دولتی حذف شود و در مقابل پست‌های مربوط به فناوری اطلاعات گسترش یابد. معاون رئیس‌جمهور اظهار کرد: تمرکززدایی نیز از اموری است که باید به‌طور جدی آن را دنبال کرد و در این راستا اداراتی که حضور آنها در تهران ضرورت ندارد، باید از تهران خارج شود.

فروزنده با اشاره به مساله دورکاری در ادارات و این‌که در دنیا این امر از سال 1970 میلادی آغاز شده است، خاطرنشان کرد: اگر به این امر توجه جدی شود، در کلانشهرهایی مانند تهران موفقیت‌آمیز خواهد بود، چرا که خود کارمندان نیز از این امر استقبال می‌کنند. این مقام مسوول ساماندهی نیروهای شاغل در ادارات دولتی را ضروری دانست و افزود: در این راستا باید شرکت‌های واسطه نیروی انسانی به‌طور کامل حذف و با توجه به این‌که در وزارتخانه‌های نیرو، نفت و بهداشت و درمان نیروهای شرکتی تاکنون ساماندهی نشده‌اند، ضروری است این کار سریع‌تر اجرایی شود.

فروزنده با تاکید بر اهمیت آموزش کارکنان دولتی افزود: در این راستا 10 سازوکار تشویقی و انگیزشی پیش‌بینی شده و برخی از آموزش‌ها مانند آشنایی با اصل 44، قانون مدیریت و هدفمندی یارانه‌ها و نیز قوانین مالی برای مدیران الزامی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها