وزیرکار می گوید در نیمه نخست امسال یک میلیون شغل ایجاد شده است

کش و قوس بین دولت و مجلس، علت تاخیر در اعلام آمار

رئیس مرکز آمار از نرخ بیکاری 1/11 درصدی در تابستان 90 خبر داد و بدون اظهارنظر درباره صحت ایجاد یک میلیون شغل اعلامی از سوی وزیر کار، دلیل تاخیر در ارائه آمارهای رسمی را کش‌وقوس‌ها بین دولت و مجلس اعلام کرد. عادل آذر در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که به‌رغم این‌که مجلس، مرکز آمار را به انتشار رسمی آمار موظف کرده است ولی گزارش رسمی نرخ بیکاری از تابستان سال گذشته و نرخ تورم از خرداد امسال هنوز اعلام نشده است، افزود: نرخ بیکاری را اعلام کردیم، در تابستان سال 90 نرخ بیکاری 1/11 اعلام شده و نرخ تورم در شهریور هنوز مشخص نشده است.
کد خبر: ۴۳۳۰۰۳

وی ادامه داد: واقعیت این است که تأخیر در اعلام نرخ تورم رفت و برگشتی بوده است که بین مجلس، دولت، بانک مرکزی و مرکز آمار شد؛ از روز اول که پای کار آمدیم در سامانه مرکز آمار نرخ تورم را تا اردیبهشت سال جاری اعلام کردیم.

آذر افزود: از سال 86 ماه به ماه تا اردیبهشت سال 90 نرخ تورم اعلام شده و از آن زمان به بعد به کش و قوس‌های دولت، مجلس و مرکز آمار برخورد کردیم.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که وزیر کار اعلام کرده که یک میلیون شغل در کشور ایجاد شده است آیا این رقم را تایید می‌کنید، گفت: فرمول مرکز آمار برای ایجاد شغل کاملاً خوداظهاری است. مبنای وزارت کار، رفاه و تعاون مستند است و بنده نمی‌توانم به دلیل این‌که روش متفاوتی داریم در این خصوص اظهار نظر کنم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شب دوشنبه از اشتغالزایی بیش از یک میلیون نفر در نیمه نخست امسال خبر داد.

ایرنا خبر داد عبدالرضا شیخ‌الاسلام شامگاه یکشنبه در پایان نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت:بر اساس آمار ثبت شده در سامانه ملی رصد توسط استانداری‌ها میزان اشتغالزایی تا پایان نیمه نخست امسال 583 هزار فرصت شغلی است که با احتساب فرصت شغلی بخش مسکن میزان اشتغالزایی در نیمه اول امسال از یک میلیون نفر فراتر رفت. پیش از این محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور وعده داده بود در سال جاری شمسی (1390) 5/2 میلیون شغل ایجاد شود.

شیخ‌الاسلام به گزارش مرکز آمار در باره نرخ بیکاری در تابستان امسال که به 1/11 درصد رسیده است اشاره کرد و گفت: با توجه به نرخ 6/13 درصد بیکاری در تابستان سال گذشته این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با کاهش 5/2 درصدی روبه‌رو شده است.وی این کاهش درصد را نشان‌دهنده عملکرد مثبت فعالان اقتصادی در کشور ارزیابی کرد و گفت: در بهار امسال نرخ بیکاری 7/11 درصد بود که اکنون با توجه به نرخ 1/11 درصدی کاهش نرخ بیکاری شاهد کاهش 6/0 درصدی در سطح کشور هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها