موافقت وزیر نفت با اختصاص 5/7 میلیارد دلار از صندوق توسعه برای پتروشیمی

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: وزیر نفت موافقت کرده است به میزان 5/7 میلیارد دلار از سهمیه وزارت نفت در صندوق توسعه ملی برای طرح‌ها و پروژه‌های پتروشیمی اختصاص یابد. به گزارش فارس، عبدالحسین بیات در گفت‌وگو با فارس با بیان این‌که تمام طرح‌های جاری صنعت پتروشیمی به مرور در حال جذب سرمایه هستند، افزود: تعدادی از آنها برای جذب سرمایه از صندوق توسعه ملی معرفی می‌شوند، بعضی از فاینانس‌های خارجی جذب شده استفاده می‌کنند و بعضی نیز از منابع داخلی بهره می‌برند، برخی نیز از بانک‌ها تسهیلات دریافت می‌کنند.
کد خبر: ۴۳۲۳۵۶

وی با تاکید بر این‌که طرح در جریانی نداریم که به علت کمبود منابع مالی متوقف یا دچار مشکل شده باشد، اظهار کرد: برای بخشی از طرح‌هایی که قرارداد تجاری آنها بتازگی منعقد و معرفی می‌شوند نیز از طریق فاینانس‌های خارجی منابع فراهم می‌کنیم و برای بخشی نیز از منابع صندوق توسعه ملی استفاده می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی افزود: پروژه‌هایی مانند پتروشیمی گلستان، زنجان، لردگان، گچساران، اندیمشک، میاندوآب، بروجن، ممسنی، کازرون و پتروشیمی فیروزآباد و زیر مجموعه‌هایی که خوراک خود را از آن دریافت می‌کنند از جمله پروژه‌هایی است که به عنوان طرح‌های اولویت اول پتروشیمی به صندوق توسعه ملی معرفی شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها