سایه خبر

درخواست آمریکا برای راه‌اندازی «خط تماس اضطراری» با ایران

عصر ایران به نقل از روزنامه وال استریت‌ژورنال نوشت که مقامات نظامی آمریکا نگران برخورد احتمالی نیروی دریایی این کشور با ناوگان دریایی ایران در خلیج‌فارس هستند. به گزارش این روزنامه محافظه‌کار آمریکایی، مقامات نظامی آمریکا از قایق‌های تندروی ایرانی که مجهز به سامانه‌های پرتاب موشک هستند نگران بوده و از این رو درتلاشند تا برای جلوگیری از برخورد‌های احتمالی نظامی میان ناوگان دریایی دو کشور در خلیج‌فارس یک «خط مستقیم تماس بحران» با مقامات ایرانی برقرار کنند.
کد خبر: ۴۳۰۱۷۷

صدور روادید برای مشایی در دقیقه 90

سایت جهان نوشت که روادید اسفندیار رحیم‌مشایی برای همراهی با رئیس‌جمهور در سفر به آمریکا و شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در دقیقه 90 صادر شد.

بنا بر اخبار رسیده ویزای رئیس دفتر رئیس‌جمهور تا روز قبل از سفر صادر نشده بود، اما مشایی دیروز صبح همراه هیات ایرانی عازم نیویورک شد. حمید بقایی نیز از همراه‌کنندگان رئیس‌جمهور بود.

ارتش آمریکا، آماده پذیرش ایران هسته‌ای

شبکه تلویزیونی فاکس‌نیوز در گزارشی به بررسی برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و به نقل از یک مقام ارشد سابق سیا گفت: حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران کار چندان سختی نبوده، ولی عواقب آن به هیچ‌وجه قابل پیش‌بینی نیست.

به گزارش ایران‌دیپلماتیک، این رسانه نومحافظه‌کار آمریکایی در تحلیل سخنان مقامات سیا افزود: آمریکا توان حمله نظامی به ایران را ندارد و از همین‌رو ارتش آمریکا خود را آماده پذیرش ایران هسته‌ای می‌کند. همچنین این شبکه تلویزیونی در بررسی اظهارات ژنرال فورت کارترایت از مسوولان پیشین ستاد مشترک ارتش اسرائیل درباره ایران تصریح کرد: کارترایت معتقد است تنها راه نابود کردن توان هسته‌ای ایران، حمله به بوشهر، نطنز و... است که این نیز دیگر گزینه‌ای روی میز محسوب نمی‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها