معاون سازمان سنجش خبر داد:

اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دکتری اواخر شهریور

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج تکمیل ظرفیت اولین آزمون نیمه متمرکز دکتری در نیمه دوم شهریور ماه خبر داد.
کد خبر: ۴۲۴۴۳۵

سید جلال طباطبایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اعلام نتایج تکمیل ظرفیت آزمون نیمه متمرکز دکتری در نیمه دوم شهریور، گفت: حدود 5 هزار نفر در این مرحله پذیرفته می‌شوند.

وی با بیان این‌که پس از اعلام نیاز دانشگاه‌ها حدود 15 هزار داوطلب برای انجام مصاحبه به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند، اظهار کرد: آن دسته از داوطلبانی که در مرحله اول به دانشگاه‌ها برای انجام مصاحبه معرفی شدند ولی در نهایت قبول نشدند، هم دوباره معرفی می‌شوند.

معاون سازمان سنجش افزود: البته پذیرش این تعداد دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری مشروط به اعلام نیاز دانشگاه‌هاست.

وی در خصوص زمان آغاز به تحصیل پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری، گفت: شروع دوره آموزشی پذیرفته‌شدگان مرحله تکمیل ظرفیت همزمان با مابقی پذیرفته شدگان در مهرماه است.

طباطبایی با اشاره به معرفی 15 هزار داوطلب برای انجام مصاحبه در مرحله اول پذیرش، اظهار کرد: در مرحله اول حدود 5 هزار و 400 داوطلب پذیرفته شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها