نامه 100 نماینده به هیئت رئیسه مجلس

هزینه افطاری نمایندگان به سومالی اختصاص یابد

نمایندگان مجلس تصمیم گرفتند تا در نامه‌ای به هیئت رئیسه مجلس تقاضا کنند تا امسال همچون سالهای دیگر ضیافت افطار برای نمایندگان و خانواده‌های آنها در مجلس برگزار نشود و هزینه این افطار به قحطی زدگان سومالی اختصاص یابد.
کد خبر: ۴۲۳۴۶۴

به گزارش جهان نیوز، پس از درج خبر پیشنهاد اعطای هزینه افطاری مجلس به نمایندگان برای قحطی زدگان سومالی از سوی ولی اسماعیلی نماینده گرمی و دشت مغان در سایت خبری جهان، نمایندگان مجلس تصمیم گرفتند تا در نامه ای به هیئت رئیسه مجلس تقاضا کنند تا امسال همچون سالهای دیگر ضیافت افطار برای نمایندگان و خانواده های آنها در مجلس برگزار نشود و هزینه این افطار به قحطی زدگان سومالی اختصاص یابد.

در همین راستا در جلسه روز یکشنبه ۲۳ مرداد مجلس نامه ای با بیش از ۱۰۰ امضا نوشته و تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد و هیئت رئیسه مجلس به رغم آنکه شب قبل نمایندگان ادوار مجلس را به ضیافت افطار دعوت کرده بود و این مراسم برگزار شد و قرار بود ضیافت افطار نمایندگان مجلس هشتم و خانواده های آنها در روزهای آینده برگزار شود، اما با توجه به این نامه اعلام شد که هزینه افطاری به مردم سومالی اختصاص می‌یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها