تعرفه واردات تلفن همراه کاهش می‌یابد

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از پیشنهاد کاهش تعرفه واردات تلفن همراه توسط ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد. حمید صافدل در گفت‌وگو با ایسنا، افزود:‌ پیشنهادی درباره تعرفه واردات گوشی تلفن همراه در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح است که به‌زودی تصمیم نهایی اطلاع‌رسانی می‌شود.
کد خبر: ۴۲۱۵۵۴

وی گفت: در این پیشنهاد ساماندهی تعرفه به گونه‌ای مدنظر است که واردات آن به شکل منطقی‌تری از مسیرهای قانونی آن اتفاق بیفتد و رویه‌هایی مثل ورود غیرقانونی، ورود کالا همراه مسافر و رویه‌های دیگری که باعث می‌شود دولت به درآمدهای واقعی خود دسترسی پیدا نکند و مصرف‌کننده از خدمات پس از فروش محروم شود به رویه‌های قانونی تغییر پیدا کنند.

صافدل گفت: با عدد منطقی تعرفه، امکان ورود گوشی تلفن همراه به شکل منطقی و با رعایت قوانین و مقررات مطرح آن انجام خواهد شد.

وی با تایید این که این پیشنهاد مبنی بر کاهش میزان تعرفه واردات گوشی تلفن همراه است، افزود: کاهش تعرفه مدنظر است که با این کار انگیزه برای کار قانونی بالا می‌رود و دولت به درآمد خود می‌رسد و مصرف‌کننده هم به خدمات پس از فروش دست‌ می‌یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها